Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2016

Ratovao Za Isil: Džihadista iz BiH Bajro Ikanović poginuo u Iraku!

Kurir 23.03.2016
SARAJEVO - Bajro Ikanović, jedan od državljana Bosne i Hercegovine koji je otišao na sirijsko ratište, pre nekoliko dana poginuo je u sukobima u Iraku. Ova informacija je nezvanično potvrđena i iz Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA)… »

Jezive Pretnje Id Bosni: Trovaćemo vas, klati i dizati u vazduh, i u BiH, i u Sandžaku!

Kurir 23.03.2016
SARAJEVO - Muslimani i verske vlasti u BiH vode akciju zatvaranja ilegalnih molitvenih zajednica u kojima se regrutuju džihadisti za rat u Siriji, ali ekstremisti su im uzvratili pretnjama. "Trovaćemo vas, dizaćemo vas u vazduh i ovde i na Sandžaku… »

Zemun: U delu Glavne ulice bez saobraćaja zbog Dana sećanja

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Sutra, od 11.30 do 12.30, zbog obeležavanja Dana sećanja na poginule pripadnike Ratnog vazduhoplovstva i PVO u odbrani otadžbine, biti zatvoren saobraćaj za vozila u delu Glavne ulice u Zemunu. Vozila sa linija 45, 83, 17, 73, 84, 704, 706… »

Opsadno Stanje Kod Sombora: Policija blokirala njive u Gakovu

Kurir 23.03.2016
SOMBOR - Policija je danas u mestu Gakovo kod Sombora blokirala prilaz njivama, ne dozvoljavajući pristup državnoj poljoprivrednoj zemlji. Pripadnici MUP nisu dozvolili ulazak u posed traktorima uzurpatora, koji je po rešenju Privrednog suda u Somboru… »

Gastoz Skratio Vršnjaka Ja sam obrezan! Evo i zašto...

Kurir 23.03.2016
Rođen sam sa prevelikim polnim organom, pa su morali da mi ga skrate i posle da to sastave. Nemam komplekse zbog toga, pogotovo što se devojkama dopada kako on izgleda, ispričao Gastoz. Nenad Marinković Gastoz odgovarao je na pitanja na poligrafu u… »

Crna Komedija: Hičkokovskim humorom se borimo protiv zla i rasizma

Kurir 23.03.2016
U glumačkoj podeli su Rade Ćosić, koji je radio prevod sa engleskog, Nenad Heraković i porodični dvojac Dragan Gagi Jovanović i njegova ćerka Anđela. Koreni i poreklo zla tema je predstave „Šaka“ Martina Makdone u režiji Marka Sopića koja… »

(Video) Krunićka Bičuje Muškarce Za 300 Evra: To mi je posao i volim ga!

Kurir 23.03.2016
Sećate li se snimka nesrećnog Radašina kojeg je na Farmi jedno veče bičevala Jelena Krunić? U Parovima je prikazan snimak u kojem Jelena Krunić bičuje muškarca, posle čega joj ovaj liže stopala. Da ... Pojedini učesnici rijalitija na Happy… »

Vreme Je Da Znate Istinu: 5 razloga zbog čega Islamska država drži Evropu na nišanu!

Kurir 23.03.2016
Eksplozije u Briselu su dokazale da je EU postala glavna meta islamskih terorista, za šta postoji nekoliko razloga, piše list Tajm. 1. Prvo, za terorističke napade bio je pripremljen teren. Sve je počelo u proleće 2014. godine, kada je državljanin… »

(Video) Ceca U Suzama: Čekala sam da napunim 18 godina i odem iz te nezdrave porodice

Kurir 23.03.2016
Modelsica Ceca je farmerima pričala svoju životnu priču i tom prilikom se rasplakala. Dok su pričali o braku i porodici, Ceca Jovanović je otkrila da se nikad nije osećala voljenom u porodici, prilikom čega se rasplakala. "Ja sam odrasla u porodici… »

Čanak: LSV će možda povući listu za pokrajinske izbore

Kurir 23.03.2016
NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak najavio je danas mogućnost da LSV povuče svoju listu kandidata za pokrajinske izbore, zbog incidenta koji se dogodio prilikom njene predaje. Čanak je na vanrednoj konferenciji za novinare… »