Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2016

Ubedljive Pobede: Tramp i Klintonova slavili u Arizoni

Kurir 23.03.2016
Hilari Klinton i Donald Tramp pobedili su na stranačkim izborima za predsedničku nominaciju u Arizoni, dok su Berni Sanders i Ted Kruz dobili najviše glasova delegata u državi Juta. Klintonova i Tramp su ubedljivim pobedama u Arizoni ostvarili veliki… »

Lavrov: Evropljani, manite se geopolitičkih igara, ujedinimo se protiv terorista

Kurir 23.03.2016
Evropljani bi trebalo da ostave po strani geopolitičke igre u trenutku kada se suočavaju s terorizmom, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Lavrov je, na početku sastanka sa nemačkim kolegom Fran-Valterom Štajnmajerom… »

Popović: Srbija ne sme napustiti vojnu neutralnost

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Lider Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović danas je povodom godišnjice početka bombardovanja izjavio da Srbija nikada i ni pod kojim uslovima ne sme da napusti svoju politiku vojne neutralnosti. "Uoči dana kada se ceo srpski narod… »

Fenomen: Novosađanka kandidat i vlasti i opozicije

Kurir 23.03.2016
NOVI SAD - Ivana Veljović Pereula iz Treće Srbije uspela je da bude na dve izborne liste, i to na jednoj koja podržava vlast i na drugoj opozicionoj. Ona je, naime, kandidat za poslanika republičke skupštine na listi "Složno za Srbiju – Narodni… »

(Video) Uzbuna I U Americi: Međunarodni aerodrom u Atlanti evakuisan zbog sumnjivog paketa

Kurir 23.03.2016
Aerodrom "Hartsfild-Džekson" ispražnjen je u rekordnom roku zbog sumnjivog paketa u delu za prtljag. BREAKING: Atlanta airport evacuated over suspicious package, reports of shooting https://t.co/OFK00tKWns pic.twitter.com/Q9rh2ZdcuZ — RT (@RT_com)… »

Panika U Belgiji: Uzbuna na aerodromu Šarleroa, nađen sumnjivi auto!

Kurir 23.03.2016
Sumnjiv je bio mobilni telefon ostavljen u automobilu na parkingu, što je izazvalo bojazan da je reč o bombi, ali ispostavilo se da je sve u redu. Belgian airport Charleroi on alert over suspicious car https://t.co/0eYtY7c4Ye — RT (@RT_com) March 23… »

DA SE MILOSRDNI ANĐEO NIKAD NE ZABORAVI: 17. godišnjica početka bombardovanja

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Sutra, u četvrtak 24. marta, navršava se 17 godina od početka bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije (SRJ). Napadi započeti 24. marta, trajali su 11 nedelja i u njima je, prema procenama različitih izvora, poginulo izmedju 1.200 i… »

Operisali U Grupama Po Dvoje: Otkriveni maloletnici koji su tukli vozača i putnicu u Staroj Pazovi

Kurir 23.03.2016
STARA PAZOVA - Dva maloletnika iz Stare Pazove, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo, laka telesna povreda i nasilničko ponašanje. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, određen im je… »

Njeno Lice Je Simbol Napada U Briselu: Priča o ženi koja je samo krenula na posao

Kurir 23.03.2016
Fotografija šokirane stjuardese indijskog Džet Ervejsa prekrivene pepelom u žutoj uniformi, koja je u potpunosti bila rascepana od eksplozije na briselskom aerodromu, obišla je svet. Nidhi Čaphekar uslikana je kako ošamućena sedi na stolicama na… »

Avionom Se Ne Može: ER Srbija i danas otkazala letove za Brisel

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Er Srbija otkazala je za danas sve letove između Beograda i Brisela zbog jučerašnjih terorističkih napada u belgijskoj prestonici. Ovom odlukom obuhvaćen je let u 6.50 sati, koji je trebalo iz Beograda da poleti za Brisel, kao i povratni… »