Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2016

Džihadisti Iz Bosne Prete: Posle Brisela, sledi nešto još žešće i gorče!

Kurir 23.03.2016
Džihadistički portal na bošnjačkom jeziku "Vijesti umeta" objavio je vest o terorističkim napadima u Briselu i najavio "crne dane krstaškim zemljama od `Islamske države` zbog neprijateljstava i borbe koju vode protiv nje". Ono što sledi biće još… »

Češka Izvela Vojsku Na Ulice: Proglašen prvi stepen rizika od terorizma

Kurir 23.03.2016
Češka je prvi put u istoriji proglasila prvi stepen rizika terorističkih napada, a vlada te zemlje sinoć odobrila da na ulice izađe i vojska i pomogne policiji u patrolama. Viši, drugi stepen rizika od terorizma proglasila je sinoć i Slovačka, dok… »

Vučić Na Frankfurtskoj Berzi Pozvao Nemačke Investitore: Podrška Srbiji na evropskom putu je čast!

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Frankfurtsku berzu i tom prilikom istakao važnost saradnje srpskih i nemačkih privrednika. "Ovo je sjajna prilika da srpski predstavnici prošire svoje znanje i iskustvo u razgovoru sa… »

Nesreća U Dučićima Kod Mionice: Ovako izgleda škola posle pada plafona

Kurir 23.03.2016
MIONICA - Deo plafona u jednoj učionici u izdvojenom odeljenju Osnovne škole "Milan Rakić" u mioničkom selu Dučići, otpao je 15 minuta pre početka nastave. Školu pohađa 30 učenika od prvog do četvrtog razreda, kao i jedan broj predškolaca, a… »

Briselski Napad Šamar Obaveštajcima: Evropske obaveštajne službe očigledno su zakazale

Kurir 23.03.2016
Bombaški napadi u Briselu predstavljaju jak udarac policiji i obaveštajnim službama ne samo u Belgiji, već širom kontinenta, jer su usledili nakon višemesečnih antiterorističkih operacija, ocenio je magazin Tajm. Veliki broj naoružanih policajaca… »

Zabio Drugu Kolac U Grudi: Brutalan verski sukob u libijsko-arapskoj školi u Beogradu!

Kurir 23.03.2016
Drugi dečak ga je najverovatnije ubo kocem u grudni koš, ali je na sreću promašio srce. BEOGRAD - Dečak I. M. (15) teško je povređen u incidentu koji se dogodio u Libijsko-arapskoj školi u Beogradu juče oko 13 časova. Na njega je, prema… »

Vulin: Srbija ne sme da se vrati u doba pljačkaških privatizacija

Kurir 23.03.2016
Srbija ne može da se vrati u vreme pljačkaških privatizacija, vreme kada su njom vladali tajkuni i kad je bila sklonjena po strani, a izbori su uvek prilika za dogovor sa narodom, izjavio je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. "“Izbori… »

Evropa Će Eksplodirati: Islamska država obučila najmanje 400 boraca za napad na EU!

Kurir 23.03.2016
Islamska država obučila je najmanje 400 boraca kako bi napadali Evropu u smrtonosnim talasima, saznaje AP. Prema dobro obaveštenim izvorima ISIS ima nekoliko poluautonomnih ćelija raširenih po celoj Evropi. Upozorenje stiže iz brojnih evropskih i… »

(Video) Filip Šokirao Farmere: Dok mi je Marina pričala bajku, ispod pokrivača sam...

Kurir 23.03.2016
Filip Đukić, farmer koji je već tokom prve noći boravka na imanju imao seks, priznao je nešto što je iznenadilo farmere. Tmurno vreme nadvilo se nad Lisovićem, pa su se farmeri okupili u kući i ručaju. Najaktivniji je upravo maneken Filip… »

Greška Taksi Službe Spasla Brisel: Kako je nesporazum sprečio još veću katastrofu

Kurir 23.03.2016
Trojica terorista koji su odgovorni za krvavi pir u Briselu, uputili su se ka aerodromu Zaventem taksijem. Oni su, naime zahtevali od taksi kompanije da ih pokupi kombi. Međutim, kako ih je dispečer pogrešno razumeo, na lice mesta stigao je sedan. Kako… »