Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2016

Porodiće Se Van Srbije: Ilda Šaulić se seli u Italiju!

Kurir 23.03.2016
Ilda, ćerka Šabana Šaulića, nedavno je saznala da je u drugom stanju i da će prinova stići na jesen. Zbog interesovanja medija, pevačica je odlučila da se preseli u Italiju kako bi na miru provela trudničke dane. U ovoj odluci su je podržali… »

Pronađen Dnk: Ubica iz Brisela prošao kroz Srbiju?

Kurir 23.03.2016
Njegovi tragovi pronađeni su na nekoliko eksplozivnih naprava korišćenih u napadima, ali i u stanovima u predgrađu Brisela gde se skrivao Abdeslam. Belgijski mediji objavili su fotografiju tri muškarca za koje se sumnja da su izveli teroristički… »

Lepi Mića Odlepio Na Kristinu: Je..m ti mater usred usta! Ku.vo raspala?

Kurir 23.03.2016
Lepi Mića, koji je još jednom održao jedan od svojih poznatih monologa, iznervirao se kada ga je Kristina Čanković prekinula. "Da li mislite da će Mića jednog jutra da se probudi sa svojim vratom u salto stilu, ali otpozadi", ubacila se ona u… »

Odbio Ponudu: Rusi spremili kola i avion za Slobodana Miloševića

Kurir 23.03.2016
Koliko je ozbiljno planirano da se Milošević zaista skloni u Moskvu, najbolje pokazuje to što je s Rusima bila razrađena čitava logistika transfera. BEOGRAD - Da je pristao na ponudu DOS u oktobru 2000. godine, Slobodan Milošević bi iste noći s… »

Epilog Samoubistva: Prodao očev stan, potrošio pare i ubio se u poslastičarnici!

Kurir 23.03.2016
Vladimir Milošević (57), koji se razneo u lokalu bivšeg ministra Petkovića, živeo u centru grada, a zbog droge ostao na ulici. BEOGRAD - Vladimir Milošević (57), koji se u ponedeljak razneo bombom u „Petkoviću“, poslastičarnici u vlasništvu… »

Biljana Srbljanović u trci za sedmu Sterijinu nagradu

Kurir 23.03.2016
Za priznanja će se nadmetati sedam predstava, među kojima je hit Narodnog pozorišta iz Beograda „Rodoljupci“. Najznačajnija pozorišna manifestacija u Srbiji, 61. Sterijino pozorje, biće održana od 26. maja do 2. juna u Novom Sadu i u… »

LDP: Glas za Sašu Radulovića je glas za Vučića

Kurir 23.03.2016
Zamenik predsednika LDP Nenad Milić izjavio je danas da je glas za Pokret Dosta je bilo Slobodana Radulovića "izgubljen glas za svakoga osim za Vučića" "Dok smo primali udarce i plaćali visoku cenu za svoju jasnu i beskompromisnu politiku, gospodin… »

(Video) Ovoliko On Plaća Ku.VE: Nikola se hvalio da je spavao sa damama sumnjivog morala

Kurir 23.03.2016
Nikola Lakić fudbaler i farmer iz odao je ostalima jednu veliku tajnu. Bivši fudbaler Nikola Lakić poznat je kao neko bez dlake na jeziku, a večeras je ispričao farmerima kakvo je bilo njegovo iskustvo kada je probao k.rvu. "Hteli smo da probamo u… »

OVE ZEMLJE TREBA IZBEGAVATI ZBOG TERORIZMA: Na spisku Belgija, Francuska, Nemačka, Holandija...

Kurir 23.03.2016
Stručnjaci su jos pre godinu dana upozoravali da Evropi preti strašni terorizami i da su među pet zemalja, koje najviše treba da strahuju od napada, Belgija, Francuska, Nemačka, Holandija.., pišu hrvatski mediji. Stručnjaci su još tada Belgiju… »

(Foto) Nekada Je Predavao Matematiku: Seksi profesor postao je modna zvezda!

Kurir 23.03.2016
Italijanski profesor matematike Pjetro Boseli (28) je neverovatno zgodan i pametan momak, onaj kakvog bi svaka žena poželela za sebe. Ovaj, po mnogima najzgodniji profesor uspeo je tu kombinaciju dobro i iskoristiti. Svojim Instagram profilom privlači… »