Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2016

Mačo Prepucavanje: Tramp i Kruz se posvađali zbog žena!

Kurir 23.03.2016
Američki milijarder Donald Tramp i senator Ted Kruz, koji se utrkuju za mesto predsednika SAD, počeli su da se raspravljaju i na društvenim mrežama. Svađa je nastala zbog žena. Početak diskusije Trampa i Kruza izazvala je fotografija na Fejsbuku… »

Snežana Dakić Opet Isprošena: Voditeljka (47) se udaje za 21 godinu mlađeg manekena!

Kurir 23.03.2016
Voditeljka Snežana Dakić rešila je da stane na ludi kamen i venča se sa 21 godinu mlađim manekenom Dušanom Momčilovićem. Voditeljka čeka poslednje ročište kako bi se zvanično razvela od bivšeg supruga Vladimira Mikića, nakon čega će za… »

Cecin Otac Ne Zna Da Li Mu Je Ona Ćerka: Uradiću DNK test čim izađe sa Farme

Kurir 23.03.2016
Otac farmerke Cece Jovanović, Rade, ima pet ćerki, međutim nije siguran da li su sve njegove. Rade ne krije da je iznenađen nekim Cecinim izjavama u rijalitiju. "Nemam pojma da li je moja ćerka, ali je majkina sigurno. Moraćemo da uradimo DNK test… »

Igračica Završila Na Ulici: Jelena Krunić prokockala sve pare, nema gde da živi!

Kurir 23.03.2016
Aktuelna učesnica „Parova“ vratila se kod roditelja u Čačak jer nema novca da plati stan u Beogradu. Plesačica Jelena Krunić zapala je u finansijsku krizu, pa je otkazala stan u kojem je živela kao podstanar i vratila se kod roditelja u Čačak… »

(Video) Odrobijaću Ih: Jelena Golubović zapretila farmerima!

Kurir 23.03.2016
Pojedini farmeri su posle ručka legli da odmore, dok su Jelena Golubović, Lepi Mića i Marija Mijanović ostali u trpezariji i nastavili razgovor. Tema njihovog razgovora je krađa i polivanje ličnih stvari. Rediteljka je imala jasan stav kada je reč… »

(Video) Monstrum S Anda: Niko ne zna gde se nalazi najveći masovni ubica svih vremena

Kurir 23.03.2016
Pedro Lopez, pušten je iz neobjašnjivih razloga 1998. godine i od tada niko za njega više nije čuo i niko ne zna gde je. One of the most prolific serial killers in history (killed more than 300 girls) was released on a $50 bail in 1998, and... Posted… »

Tijana Ajfon Opet Briljira: Ne čujem te od silikona!

Kurir 23.03.2016
Tijana Ajfon opet briljira svojim izjavama, koje su postale omiljene u šou programu "Parovi". Ajfonka nastavlja da zasmejava učesnike zabavno humorističkog programa, ali i gledaoce. "Ona ima svoje patentirane izjave", rekao je Nenad Marinković Gastoz… »

Samo Se Srušio: Muškarac umro za kafanskim stolom u Krnjači

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - U kafani Bitolj na Zrenjaninskom putu u Krnjači naprasno je umro čovek. On je sedeo za stolom i iznenada se srušio. Zaposleni su pokušali da mu pomognu. Hitna pomoć je brzo reagovala i došla na mesto nesreće, ali je samo mogla da… »

Zbog Tuče U Parovima: Vesna, Ružica i Slađa saslušane u policiji?

Kurir 23.03.2016
Učesnice "Parova" Vesna Rivas, Slađana Petrušić i Ružica Veljković saslušane su u policiji u Zemunu zbog incidenta koji se u rijalitiju desio između Vladimira Tomovića i Željka Stojanovića. Ovu informaciju otkrila je Vesna Rivas pred kamerama… »

Šokantna Tvrdnja Hrvatskog Analitičara: Gospodar Evrope trenutno je Turska

Kurir 23.03.2016
Rukovodilac zagrebačkog Instituta za evropske i globalne studije Anđelko Milardović smatra da su teroristički akti u Briselu "napad na simbole EU" koja, kako navodi, funkcioniše kao "švajcarski sir", a gospodar Evrope je trenutno Turska. Milardović… »