Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2016

(Foto, Video) Očaj U Idomeniju: Dok se jedni spaljuju drugi šalju poruke podrške Briselu

Kurir 23.03.2016
Izbeglice i migranti ponovo su danas protestovali u kampu kod Idomenija na granici između Grčke i Makedonije i na grčkim ostrvima u blizini turske obale. Tenzije ne prestaju od juče kada su pojedinci pribegli očajničkim merama, pa su se spaljivali… »

MALI: Grad vodi odgovornu socijalnu politiku

Kurir 23.03.2016
BEORGAD - Gradonačelnik Boegrada Siniša Mali obišao je danas Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju na Čukarici, koji je nedavno renoviran i proširen, poručujući da je obnova tog Centra jedan od primera odgovorne… »

(Video) Jelena Krunić Otkrila: Ja sam na lekovima, a Gastoz je...

Kurir 23.03.2016
Jelena Krunić rasplakala se u Tajnoj sobi posle tuče sa Gastozom i Zoricom i otkrila da je povređena jer je mislila da joj je Marinković pravi prijatelj. "Bitno mi je samo to i povređujeme to što neko ide napred, a taj nije prijetelj nego me vidi… »

Vesić: Od subote kreće popločavanje Zmaj Jovine ulice

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će najkasnije do subote, 26. marta, početi radovi na popločavanju Zmaj Jovine ulice u delu između ulica Vase Čarapića i Čika Ljubine. "Grad Beograd nastavlja sa uređenjem centra i pretvaranjem… »

Nataša Bekvalac Preživela Pakao: Opraštala sam se od života!

Kurir 23.03.2016
Nataša Bekvalac krenula je na nastup letom Beograd-Podgovrica na kom je preživela pravi pakao. Na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju i obavestila svoje pratioce šta se događalo u avionu. "Dakle, sleteli smo ali opet u Beograd, nismo… »

Stefanović: Bezbednosna situacija u Srbiji stabilna

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, a policija je preuzela sve mere da se predupredi svaka mogućnost napada u Srbiji, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je naveo da će ta strategija biti… »

Tramp Objasnio Šta Bi Radio Abdeslamu: Da su ga Belgijanci mučili do napada ne bi došlo

Kurir 23.03.2016
Donald Tramp smatra da su belgijske vlasti mogle da osujete teroristički napad u utorak u Briselu da su mučile ranije uhapšenog teroristu Salaha Abdeslama. Tramp je u intervjuu za CNN izjavio da je osumnjičeni terorista znao mesta koja ID teroristi… »

Analize Eksperata: Srbija još nije glavna meta džihadista

Kurir 23.03.2016
Stručnjaci procenjuju da nema opasnosti da se haos iz zapadne Evrope proširi na Srbiju. BEOGRAD - Srpski stručnjaci za bezbednost ocenjuju da je teroristički napad u Briselu još jedan pokazatelj kako terorizam funkcioniše i da se radi o ozbiljnom… »

OVU SCENU PAMTIĆE DO KRAJA ŽIVOTA: Pas utehu pronašao u jedinom prijatelju kog je našao

Kurir 23.03.2016
Oni dolaze iz različitih svetova, ali jedna stvar im je zajednička, obojica su napušteni. Ivet Holzbah se svaki dan vraća na mesto na kom je fotografisala ovaj čudan par, ulica u Hjustonu, Teskas, koja je poznata po nepoželjnim psima. Posted by… »

(Video) Ruska Nuklearna Bomba Car: Kako je izgledala najmoćnija eksplozija u istoriji?

Kurir 23.03.2016
Najmoćniju eksploziju u istoriji izazvala je ruska bomba "car", a ta činjenica se verovatno nikada neće promeniti. Tridesetog oktobra 1961. u 11.32 po moskovskom vremenu, ogromna bomba od 50 megatona aktivirana je na području za nuklearna testiranja… »