Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Nestao kod Sremske Mitrovice: Policija 10 dana intenzivno traga za Draganom Dinićem

Blic 14.04.2016
Meštani i policija tragaju za Draganom Dinićem (48) iz sela Martinci kod Sremske Mitrovice poslednji put viđen je u nedelju 3.aprila u večernjim satima i od tada mu se gubi svaki trag. - Njegov rođeni brat i ja prijavili smo policiji njegov nestanak… »

U: Crnoj Gori pokrenuto 45 prekršajnih prijava zbog korupcije protiv javnih funkcionera

Blic 14.04.2016
Agencija za sprečavanje korupcije pokrenula je 45 prekršajnih postupaka protiv javnih funkcionera u Crnoj Gori za koje je utvrđeno da, suprotno zakonu, obavljaju dužnosti izvršnog direktora, predsednika ili člana organa upravljanja u privrednim… »

Ubistvo Tatona! Odložen glavni pretres

Srbija danas 14.04.2016
Glavni pretres u ponovljenom suđenju navijaču kluba "Partizan" Đorđu Preliću za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona odložen je danas u Višem sudu u Beogradu. Naime, nijedan od svedoka se nije pojavio danas, a nastavak je zakazan za 28… »

Udario grom u Kaluđerici! Goreli krov i zidovi kuće

Srbija danas 14.04.2016
Snažne grmljavine u Kaluđerici! Danas tokom snažne grmljavine u Beogradu oko 12.30 nastradala je i jedna kuća u naselju Kaluđerica - grom je udario u objekat tako da su krov i zidovi su goreli. Kako saznajemo, niko nije povređen. Uskoro… »

Užas na Čukarici: Žena nožem izbola nevenčanog supruga u hodniku zgrade

Srbija danas 14.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su u Beogradu 31-godišnju ženu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičena se tereti da je, nakon kraće svađe, nožem nanela… »

Upoznali smo se kad je on imao 18, a ja 12 godina: Pogledajte Jelenin intervju u kojem priča o ljubavi sa Zoranom (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
- Upoznali smo se kada sam ja imala 12, a on 18 godina. Nismo se sreli neko vreme, ali smo otpočeli vezu kada je meni bilo 17 - rekla je ubijena pevačica. Ubijena pevačica Jelena Marjanović je u jednoj emisiji na Grand televiziji pričala o njenoj i… »

Policija stigla ispred kuće muža Jelene Marjanović: Ekipa forenzičara MUP-a fotografiše dvorište! (VIDEO) (foto)

Telegraf 14.04.2016
Policija je Iz kuće iznela tepih i nekoliko crnih kesa. Posle pregleda terena gde se ispumpava voda u kanalu u kojem je pronađeno telo Jelene Marjanović u Borči, forenzičari MUP su se uputili u kuću Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice… »

Detaljna pretraga dvorišta kuće MUŽA ubijene Jelene Marjanović: Ispitana i komšinica! (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
Kako saznaje naša ekipa koja je na terenu, glavni fokus inspektora je šupa koja se nalazi u dvorištu kuće Zorana Marjanovića. Više inspektora trenutno boravi u kući Zorana Marjanovića i detaljno pretražuju dvorište i šupu. Sa nima je njegov… »

Jelenina majka stigla u kuću Marjanovića: Forenzičari i dalje pretražuju sve spratove i dvorište (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
U kuću Zorana Marjanovića stigla je Jelenina majka Zorica. Više inspektora trenutno boravi u kući Zorana Marjanovića i detaljno pretražuju dvorište i šupu, a pristigla je i Jelenina majka Zorica Krsmanović. DETALJNA PRETRAGA dvorišta kuće MUŽA… »

Inspektori se popeli na terase i krov: Odneli tepih iz kuće MUŽA JELENE MARJANOVIĆ! (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva. Inspektori MUP-a detaljno pretražuju kuću… »