Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Svedoci izostali sa suđenja za ubistvo TATONA: Jedan odjavljen, drugi dao - pogrešne podatke!

Telegraf 14.04.2016
Sudija Olivera Pajić najavila je da će na sledeće suđenje biti pozvana dva zaštićena svedoka. Ponovljeno suđenje jednom od vođa navijača Partizana Ðorđu Preliću, zbog učešća u neredima u kojima je u centru Beograda u septembru 2009. na smrt… »

Strahuju da je ubijen: Novi detalji o nestanku suvlasnika Pink taksija!

Telegraf 14.04.2016
Njegovi telefoni su isključeni odmah nakon nestanka, zbog čega i policija i porodica strahuju od najgoreg mogućeg scenarija. Porodica Miroslava Rankovića (54) prijavila je njegov nestanak nakon što im se nije javio ceo dan. Poslednji put je viđen u… »

Grom udario u kuću u Kaluđerici: Gori krov, porodica evakuisana! (video)

Telegraf 14.04.2016
Grom je udario tačno u krov porodične kuće u Ulici Boška Buhe, usled čega je došlo do požara. Usled grmljavine koja se oko podneva dogodila u Beogradu, grom je udario u jednu kuću u Kaluđerici, i zapalio krov na njoj. GROM UDARIO NA SRETENJE U… »

Besan i ogorčen zoranov otac: Odneli su ono što su hteli, dok jelenin ubica sa čekićem šeta gradom! (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
- Odneli su ono što su hteli, dok ubica čekićem šeta gradom - rekao je kratko Vladimir Marjanović. Forenzičari koji su ceo dan pretresali kuću Marjanovića otišli su i sa sobom odneli tepih i nekoliko crnih kesa. ŠTA JE U CRNOJ KESI koju su… »

Iz kuće Marjanovića odneta sva Obuća: Dokazi o ubistvu pevačice kriju se u cipelarniku?

Telegraf 14.04.2016
Ispred porodične kuće Marjanovića danas je bila ekipa forenzičara i insprektora, a policija je u prisustvu svedoka pretresala je kuću i dvorište. Posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese i… »

Krov autobusa GSP pao putnici na glavu!

Alo 14.04.2016
Ogromno parče metala odvalilo se sa krova autobusa na gradskoj liniji 53 i palo direktno na vrat novinarki "24 sata" koja je imala tu nesreću da se nađe na zadnjem sedištu autobusa. Povređena putnica zbrinuta u Urgentnom centru. Većina ljudi ni ne… »

Novi incident na hramu Hrista Spasa u Prištini

Politika 14.04.2016
PRIŠTINA – Prištinski mediji objavili su fotografije na kojima se vide dvojica muškaraca kako se penju do najviše kupole nedovršenog pravoslavnog hrama Hrista Spasa u Prištini, što je najoštrije osudio zamenik kosovskog premijera Branimir… »

Tatonov ubica vraćen Srbiji!

Alo 14.04.2016
Dejana Puzigaću (35), navijača Partizana koji je osuđen na 14 godina zatvora zbog učešća u ubistvu Francuza Brisa Tatona 2009 godine, Grčka je izručila Srbiji. Puzigaća, koji je u međuvremenu postao monah Sava, uhapšen je u septembru prošle… »

Šokantan obrt u istrazi: Svekar pevačice navodno pao na poligrafu?!

Srbija danas 14.04.2016
Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, navodno je pao je na nekim od ključnih pitanja na poligrafu. Prema rečima sagovornika iz istrage svedočenje Jeleninog svekra moglo bi da bude ključ u pronalaženju ubice. -… »

Da li se ubica krije iza ovog komentara?! U noći Jecinog nestanka napisana jeziva poruka (foto)

Srbija danas 14.04.2016
Podatak koji može da zaseni ceo slučaj! Skoro dve nedelje svirepo ubistvo Jelene Krsmanović njenoj porodici, rođacima, prijateljima, policiji i građanima Srbije ne da mira. Jedan kometar objavljen na sajtu portala Kurir privlači pažnju zbog načina… »