Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Poslednji čin ubistva pevačice - uklanjanje leša: Zašto je Jelenino telo bačeno u obližnji kanal

Srbija danas 14.04.2016
"Zvezdu Granda" Jelenu Marjanovićnavodno je ubila njoj bliska osoba, pokazala je policijska istraga. Nesrećna pevačica najverovatnije je, ne sluteći šta joj se sprema, krenula da se pozdravi sa ubicom, ali ju je on napao drvenim čekićem, krvnički… »

Poslednji zajednički video: Iza snimka stoji porodica?!

Kurir 14.04.2016
Poslednji snimak na kome Jelena Marjanović peva svom suprugu Zoranu izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, Zoran je na privatnoj slavi zatražio pesmu "Morem plovi", a ona je rado počela da peva. Pošto ga je pogodilo njeno pevanje, rešio je da… »

Koji doktor je kriv za smrt Jelice Radović

Politika 14.04.2016
„Smrt Jelice Radović je tragedija koja je uništila život njene porodice, ali, verujte, i život moje uže i šire porodice. Trideset godina sam hirurg. Želim da se utvrdi od čega je Jelica umrla i kakva je moja uloga u tome”, rekao je ortopedski… »

Više dele nanogice nego što šalju u zatvor

B92 14.04.2016
Nanogice, kao alternativno sredstvo izdržavanja zatvorskih kazni u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor, sve su češći vid kažnjavanja. Ipak, nisu poznata merila kojima se sud vodi kada optuženima za ubistvo dodeljuje kućni pritvor s nanogicom… »

Svedoci nisu videli nesreću: Nastavljeno suđenje sinu Željka Mitrovića

Srbija danas 14.04.2016
U Prvom osnovnom sudu saslušanjem svedoka nastavljeno je suđenje Aleksandru Mitroviću (20), sinu vlasnika TV "Pink" Željka Mitrovića zbog usmrćivanja Andree Bojanić (17). Na današnjem ročištu ispitana su tri neposredna svedoka nesreće - Irena… »

Inspektori odneli tepih iz Jelenine kuće (FOTO)

Alo 14.04.2016
Policija i radnici preduzeća Srbija Šume trenutno isušuju kanal u kom je pre skoro dve nedelje pronađeno telo ubijene pevačice Jelene Krsmanović u borčanskom naselju Crvenka. Na licu mesta su radnici Srbija Šume koji traktorom i crevima izvlače… »

Grom zapalio kuću u Kaluđerici

Alo 14.04.2016
U beogradskom naselju Kaluđerica, danas nešto posle podneva, zapalila se kuća u koju je udario grom. Danas tokom snažne grmljavine u Beogradu oko 12.30 nastradala je i jedna kuća u Ulici Boška Buhe naselju Kaluđerica - grom je udario u objekat tako… »

Beograđanka izbola muža nožem

Alo 14.04.2016
Uhapšena se tereti da je, nakon kraće svađe, nožem nanela teške telesne povrede nevenčanom suprugu. Policija je uhapsila Beograđanku (31) zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Ona se tereti da je, nakon kraće svađe… »

"Šta ste nam ovo uradili?!"

Alo 14.04.2016
Vladimir Marjanović, otac supruga ubijene pevačice, bio je danas u porodičnoj kući koju je policija pretresala. Kako smo ranije pisali, inspektori su otišli sa tepihom, kožnom jaknom i kesom punom raznih dokaza, a Vladimir Marjanović je ogorčen… »

Jelenina majka opet saslušana: Dala izjavu o ćerkinom braku i na koga sumnja da je ubica

Kurir 14.04.2016
Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, juče je ponovo saslušana u policiji u vezi ubistva njene ćerke. - Zorica je dala izjavu u svojstvu građanina. Odgovarala je na pitanja da li joj se ćerka pred smrt žalila na probleme u braku, na poslu, da li… »