Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Sakrili drogu u nameštaj: Otkriveno 63 kilograma marihuane u kamionu sa Kosova

Blic 14.04.2016
U kamionu koji je vozio sa Kosova ka Švajcarskoj carinici su otkrili 63 kilograma marihuane. Odeljenje za suzbijanje krijumčarenje Uprave Carina je u saradnji sa MUP-om u kamionu koji je putovao kroz Srbiju, a krenuo sa teritorije Kosova ka… »

Prevozio nameštaj i još ponešto: Zaplenjeno 64 kilograma marihuane (foto)

Srbija danas 14.04.2016
Zaplena se dogodila na graničnom prelazu Batrovci. Zajedničkim radom pripadnika Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave carine presečen je još jedan kanal krijumčarenja droge i zaplenjeno oko 64 kilograma biljne materije… »

Ni traga ni glasa od suvlasnika "Pink taksija"

Alo 14.04.2016
Miroslav Ranković (54), suvlasnik "Pink taksija“, nestao je prekjuče posle 15 časova i od tada mu se gubi svaki trag. Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju u svom „mercedesu“ sive boje. Rakočevićev zet Emir Petrović izjavio je da je… »

Težak udes u Beogradu Kolima prešao u drugu traku, motociklista poginuo

Srbija danas 14.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila nešto posle dva sata nakon ponoći u centru Beograda poginula je jedna osoba. Do udesa je došlo na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, vozač automobila marke… »

Pod lupom još jedan član porodice: Pričao je mobilnim čak devet minuta u trenutku ubistva!

Srbija danas 14.04.2016
Iskazi članova puni su rupa. Istražitelji koji se bave ubistvom Jelene Krsmanović već danima pokušavaju da razmrse sve okolnosti pod kojima se ono desilo, a kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi u fokusu su im i članovi najuže porodice njenog… »

Misterija?! Jedan suvlasnik Pink Taksija ubijen, drugi nestao

Srbija danas 14.04.2016
"On nikada ne bi ostavio sina". - Moja supruga, njegova kćerka, ga je zvala na mobilni oko 17h, ali je bio isključen - kaže njegov zet. Pomislili su da je u nekom poslu, ali i kasniji pokušaji da ga dobiju bili su bezuspešni. - Miroslav nema običaj… »

Požar na krovu kuće u Nišu! Mladić pokušao da ga ugasi pa spržio šake

Srbija danas 14.04.2016
Uzroci izbijanja požara se još uvek utvrđuju. Jedan mladi Nišlija zadobio je opekotine šaka pokušavajući da ugasi požar koji je noćas oko dva časa izbio na krovu njegove porodične kuće u Ulici Stevana Prvovenčanog, rečeno je u niškoj Hitnoj… »

Nova teorija o ubistvu Jelene Marjanović: Ubica je psihički bolesnik!

Telegraf 14.04.2016
- Izgleda da se neko ozbiljno spremao za uklanjanje dokaza. Brisanje tragova do perfekcionizma ukazuje na psihopatsku strukturu ubice. Autopsija je pokazala da je ubica zadao Jeleni oko 30 udaraca u glavu, a tako nešto može da uradi samo psihopata -… »

Otkriven ključni trag! Telo Jelene Marjanović bačeno u jarak dan nakon ubistva?

Telegraf 14.04.2016
- To što je telo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najverovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče - rekao je izvor iz istrage. Prema najnovijim detaljima iz istrage, telo pevačice Jelene… »

„U Srbiji se za ubistvo dobije blaga kazna”

Alo 14.04.2016
Filip Čolović, brat Fedora Frimermana (30), koga su 25. jula 2013. na smrt pretukli radnici obezbeđenja splava „Saund“, kaže da je presuda od dve do 10 i po godina sramna. - Ovo je poraz! Ostaje gorak ukus nakon ovakve presude. Ponovo moram da… »