Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Bizarno otkriće: Jelena isečena sa porodičnih fotografija?!

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Na nekim fotografijama koje su pronađene u porodici, ubijena pevačice Jelena Marjanović je ili isečena, ili pocepana, otkriva Kurir. Naš izvor iz istrage otkriva još jedan bizaran detalj: "Na fotografijama koje smo pronašli u porodici… »

Pljačka u ns: Ženi skinuli lančić sa vrata, uhapšeni dok su bežali taksijem

Kurir 14.04.2016
NOVI SAD - Dvadesetogodišnjaci S. V. i V. V. iz Novog Sada, uhapšeni su zbog više krivičnih dela. Oni su uhapšeni ubrzo pošto su, kako se sumnja, otrgli Novosađanki lančić sa vrata. Policija ih je pronašla u taksiju kojim su pobegli sa mesta… »

Misterija: Šta se nalazi u kesama koje je policija odnela iz kuće ubijene pevačice!

Srbija danas 14.04.2016
Više inspektora je nekoliko sati pretresalo kuću Zorana Marjanovića. Oni su detaljno pretražili dvorište i šupu, čak su se popeli na terase i krov. Forenzičari su uslikali nekoliko fotografija ispred kapije i u dvorištu kuće. Glavni fokus… »

Majka ubijene pevačice opet saslušana: Dala izjavu o ćerkinom braku i na koga sumnja da je ubica

Srbija danas 14.04.2016
Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, juče je ponovo saslušana u policiji u vezi ubistva njene ćerke. - Zorica je dala izjavu u svojstvu građanina. Odgovarala je na pitanja da li joj se ćerka pred smrt žalila na probleme u braku, na poslu, da li… »

Jelenina majka ponovo saslušana u policiji: Pitali je za ćerkin brak i na koga sumnja!

Telegraf 14.04.2016
Zorica, inače, svakodnevno dolazi u kuću Marjanovića, da obiđe unuku Janu. Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, juče je ponovo saslušana u policiji u vezi ubistva njene ćerke. BESAN I OGORČEN ZORANOV OTAC: Odneli su ono što su hteli, dok… »

Istraga ne prestaje: Iz kuće Marjanovića odnet tepih!

Srbija danas 14.04.2016
Forenzičari u kući Marjanovića. Ispred porodične kuće Marjanovića u Borči, takođe, se trenutno nalazi veliki broj forenzičara i inspektora. Oni su u kući porodice Marjanović, gde najverovatnije vrše pretres. Jedna od komšinica porodice… »

Jelenin svekar ogorčen: Ubica slobodno šeta sa čekićem!

Srbija danas 14.04.2016
Ispred porodične kuće Marjanovića posle pretresa forenzičara i inspektora, trenutno je mirno, a u jednom trenutku Vladimir Marjanović je došao da preparkira kola. On novinarima nije želeo da otkrije šta je policija iznela iz njihove kuće. - Ne… »

Šta je u crnoj kesi koju su policajci izneli iz kuće muža Jelene Marjanović? (video)

Telegraf 14.04.2016
Pripadnici policije su viđeni kako izlaze na sve terase kuće Marjanovića. Kako saznajemo, iz kuće su izneli jedan tepih i nekoliko kesa i ubacili ih u policijski auto. Stara ekipa forenzičara otišla je iz kuće Zorana Marjanovića sa tepihom i još… »

Steže se obruč osumnjičenih za paljenje automobila policijskom inspektoru

Blic 14.04.2016
Zbog sumnje da je pružio pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, policija u Prokuplju je uhapsila M.Š. (25) iz Prokuplja kome je nakon saslušanja sudija za predhodni postupak odredio pritvor do 30 dana. M.Š. je druga osoba koja je privedena… »

Polemike Savo Štrbac: Monstrumi iz Kerestineca

Večernje novosti 14.04.2016
Istog dana kada ja Hag objavio presudu Karadžiću, Županijski sud u Zagrebu objavio je presudu petorici hrvatskih vojnih policajaca optuženih za mučenje i seksualno zlostavljanje srpskih zarobljenika i civila. ISTOG dana kada ja Haški tribunal… »