Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Žena traži odštetu od 10 miliona dolara

Alo 14.04.2016
Porodica američkog Srbina Ivana Krstića (47), koji je ubijen u policijskog akciji u Feniksu, podnela je tužbu sudu i zatražila odštetu od 10 miliona dolara zbog ubistva. Krstić je ubijen 3. decembra prošle godine ispred svoje kuće u Mesi, u… »

Rekovac: Jako nevreme, uništeno voće

B92 14.04.2016
Rekovac -- Opštinu Rekovac je zahvatilo jako nevreme, sa provalom oblaka, praćeno olujnim vetrom, jakom grmljevinom, sugradicom i gradom. Najviše je stradalo voće, izjavio je Tanjugu predsednik opštine Predrag Đorđević. "Nisu svi delovi opštine… »

Provale u vrbasu: Dvojica osumnjičenih za krivična dela

Srbija danas 14.04.2016
Dvojica Vrbašana, od kojih je jedan trenutno u pritvoru zbog nasilničke vožnje, osumnjičeni su za provalu u jedan poslovni objekat. Njih dvojica su u martu iz nekoliko prostorija ukradili dva računara, mobilni telefon, biciklo i dizalica za teretno… »

Posebno interesantna povezanost: Policija istražuje odnos Jelenine svekrve i kume Vere?!

Srbija danas 14.04.2016
Obrt u istrazi nastao je kao posledica sumnji da su u zločin umešani i neki članovi porodice, kao i da pevačica nije usmrćerena na nasipu. Desetorica inspektora i forenzičara upala su juče pre podne u kuću porodice ubijene Jelene Krsmanović u… »

Okrivljena: Od glumaca sam tražila samo pozajmice

Dnevnik 14.04.2016
U novosadskom Višem sudu je iznela odbranu Novosađanka Slavica Lukovac (57), okrivljena da je izvršila više krivičnih dela primanja mita kao službenica. u Vladi Vojvodine. Njoj se pripisuje da je od aprila 2012. godine do januara 2013, u svojstvu… »

Otrgli lančić Novosađanki, uhvaćeni u taksiju

Dnevnik 14.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. V. (26) i V. V. (26), osumnjičene za više krivičnih dela.Policijska uprava. u Novom Sadu saopštila je Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. V… »

Otkriveno šta je policija odnela u crnim kesama iz kuće ubijene pevačice: Procurele najnovije informacije

Srbija danas 14.04.2016
Ponovo "prečešljan" objekat u kojem je pevačica (33) živela sa suprugom i njegovom porodicom. Inspektori i forenzičari beogradske policije u četvrtak su detaljno pretresli dom ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) u Borči i odneli delove odeće… »

Neočekivani obrt u istrazi! Jelena je ubijena na drugom mestu, ubica skrivao leš 17 sati!

Srbija danas 14.04.2016
Prema najnovijim detaljima iz istrage, telo pevačice Jelene Marjanović, koja je mučki ubijena u subotu 2. aprila sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom od kojih su dva bila smrtonosna, najverovatnije je u kanal na nasipu u Crvenki doneseno dan nakon… »

Plašim se da će muž ubiti mene i decu!

Alo 14.04.2016
Sanja Sabljov iz Pančeva, koju je nevenčani suprug 5. marta ove godine ubo 11 puta, živi u strahu jer je nasilnik nakon 30 dana pušten iz pritvora sa obrazloženjem da mu je napisana krivična prijava za nasilje u porodici, a ne za pokušaj ubistva. -… »

Beograđanke u strahu: Uhapsite Jeleninog ubicu, plašimo se

Kurir 14.04.2016
Neređeno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) i to da njen ubica još nije uhapšen kod pripadnica ženskog pola izazvao je zabirnutost i strah, pa su društvene mreže preplavljene komentarima zabrinutosti. Najviše takvih komentara može se… »