Ekonomija arhiva vesti 25.04.2016

Tri puta jeftiniji bojler koji staje u šaku – čuva vaše zdravlje i novac

Gde investirati 25.04.2016
Vrhunski i vrlo povoljni protočni bojleri, slavine i baterije za česme 100% bez teških metala. Obezbedite svoj dom patentiranim proizvodima sa dokazano najboljim odnosom cene i kvaliteta. Uštedite troškovno i zdravstveno! Prilikom porudžbine… »

Dodeljene diplome ženama iz 22 opštine

Gde investirati 25.04.2016
Program Evropski progres dodelio je setifikate 48 žena iz 22 opštine o osposobljenosti za pokretanje preduzeća. Nove preduzetinice pokrenuće preduzeća uz podršku Evropske unije (EU) i vlada Švajcarske i Srbije koji su, preko tog razvojnog programa… »

34 inspekcijska inspektora završili obuke za držanje treninga

Nova ekonomija 25.04.2016
Državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) Željko Ožegović i međunarodni stručnjak za regulatornu reformu, inspekcijski nadzor i pitanja procene rizika Donald Mekre čestitali su 34 inspektora uspešan završetak… »

Sud otvorio stečaj nad preduzećem "Mercurus" iz Beograda

Ekapija 25.04.2016
Privredni sud u Beogradu otvorio je postupak stečaja nad preduzećem za trgovinu na veliko farmaceutskim proizvodima "Mercurus" iz Beograda. Sud je pozvao sve poverioce da u roku od 60 dana prijave Privrednom sudu svoja obezbeđena i neobezbeđena… »

"Puzović company" iz Beograda otišla u stečaj

Ekapija 25.04.2016
foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com Privredni sud u Beogradu otvorio je postupak stečaja nad preduzećem za trgovinu na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom "Puzović company" iz Beograda, a na predlog Radiše Pitulića… »

Kraljevački "FVK turs" otišao u stečaj

Ekapija 25.04.2016
Privredni sud u Kraljevu otvorio je postupak stečaja nad preduzećem "FVK turs" iz Kraljeva, delu koncerna "Fabrike vagona Kraljevo". Sud je pozvao sve poverioce da u roku od 120 dana prijave Privrednom sudu svoja obezbeđena i neobezbeđena… »

Otvoren stečaj nad beogradskim preduzećem "Masterclass projects"

Ekapija 25.04.2016
foto: Nonwarit/shutterstock.co Privredni sud u Beogradu otvorio je postupak stečaja nad konsultantskim preduzećem "Masterclass projects" iz Beograda. Sud je pozvao sve poverioce da u roku od 60 dana prijave Privrednom sudu svoja obezbeđena i… »

Popusti AIK Banke za uskršnje praznike

Biznis i finansije 25.04.2016
Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, AIK Banka a.d. Beograd pripremila je specijalnu uskršnju akciju, u trajanju od 23. aprila do 03.maja, u okviru koje svojim klijentima u gradovima širom Srbije pruža mogućnost da ostvare popust na… »

Foto galerija: Ovako su strani mediji videli izbore

BizLife 25.04.2016
Foto: Strani mediji/Printscreen Ovako su strani mediji videli izbore u Srbiji. Nakon objave preliminarnih rezultata pojavili su se tekstovi koji u prvi plan stavljaju ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. Kliknite na bilo koju… »

Preduzeća i dalje skuplje plaćaju grejanje od građana: San o sopstvenoj kotlarnici

Biznis i finansije 25.04.2016
Iako je od oktobra prošle godine značajno smanjena razlika u cenama grejanja za privredu i građane, cena ove usluge u Srbiji, suprotno praksi EU, i dalje je skuplja za kompanije. Kod proizvođača, troškovi korišćenja energenata variraju od 2,5 do… »