Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Gabrijela Pejčev: Mislila sam da sam mnogo jaka, a onda mi se dogodilo…!

Svet 20.05.2016
Pevačica Gabijela Pejčev povredila je nogu i obe ruke, a pratiocima na društvenim mrežama se požalila da se povredila na treningu. Naime, učesnica Farme 6 bila je u teretani i kao i obično radila vežbe sa instruktorom, da bi zatim rešila da… »

(Video) Goga u suzama: Član benda je udario, nije mogla da se smiri!

Kurir 20.05.2016
Tokom žurke na imanju u Lisoviću bilo je i suza, smeha, nerviranja ali i udaraca. Naime, član benda koji je zabavljao farmere udario je vratima od kupatila Gogu Aleksić. Igračica je zaključala vrata kako bi ga zaustavila da ponovo uđe u kupatilo, a… »

Svetlana Bojković dolazi iz Helsinkija: Puna kapa 4 godine, vreme bi bilo da se vratimo

Story 20.05.2016
"Bolji život", kako je nazvala svoj boravak u Helsinkiju, zameniće srpskom prestonicom, gde će joj osim muža Slavka Kruljevića najbolje društvo praviti ćerka Katarina Žutić, ali i veliki broj prijatelja. Svetlana Bojković hladnom Helsinkiju… »

Fashion Weekend: Glasajte za look nedelje

Lepota i zdravlje 20.05.2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević Svakoga petka, naša saradnica, autorka kolumne “Fashion Friday” izdvaja za vas najzapaženije celebrity stajlinge viđenih na crvenim tepisima širom sveta. Uživajte! Preuzmite ulogu modnog policajca i pomozite… »

SCANDAL! na licu mesta: Počele audicije za “Zvezde Granda” i “Neki novi klinci”! (foto)

Svet 20.05.2016
Danas je održana prva audicija za mizička takmičenja “Zvezde Granda” i “Neki novi klinci”, za sledeću sezonu. Dečje pozorište u Banja Luci bilo je prestesno da primi sve zainteresovane koji bi da se sledeće sezone nađu na grandioznoj… »

Časti! (foto)

Mondo 20.05.2016
Pevačica danas, 20. maja, puni 24 godine, a evo gde je i s kim odlučila da provede ovaj dan... Pevačica Katarina Grujić otputovala je sa dečkom Nemanjom Buhom na Azurnu obalu gde danas slavi rođendan. I Kaća i Nemanja su svoje uživanje podelili sa… »

Ne postoji ništa bolje: Dalaj Lamin recept za sreću potvrdila i nauka

Press 20.05.2016
I ranije studije su potvrdile da nas bogatstvo i moć ne čine srećnima, već je to sam proces traženja. foto: stil.kurir.rs U svojoj knjizi "Umeće postizanja sreće" Dalaj Lama napisao je sledeće: "Moramo da naučimo kako da želimo ono što imamo i… »

Serija "Izgnanik" na Facebook live aplikaciji

Blic 20.05.2016
FOX, vodeći globalni zabavni kanal, danas će postati prvi TV kanal u Evropi koji će svoju novu dramu predstaviti putem Facebook Live aplikacije, istovremeno u 61 zemlji. U petak, 20. maja u 22 časa prva epizoda serije "Izgnanik" (Outcast) biće… »

Đoša: Pušio sam marihuanu

Blic 20.05.2016
- Niti sam 'apšen, niti šmrčem, evo me sedim sa društvom u kafani. Belo vino pijem, i to je jedino belo što konzumiram - kaže nam odmah na početku razgovora čuveni komičar. Bogoljub Mitić Đoša optužen je da je uhapšen sa 50 grama kokaina… »

Surovo sarkastičan: Američki komičar ismejao Evroviziju!

Blic 20.05.2016
Američki komičar Stiven Kolbert nije štedeo reči kada je u poslednjoj emisiji svog šoua komentarisao nedavno završeno takmičenje za najbolju pesmu Evrope. - Nijedna pesma neće podići tako atmosferu u klubu, kao ona koja govori o masovnoj… »