Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Borko Veselinović: Krivo mi je što Bane ne pušta Kaću da bude srećna

Svet 20.07.2016
Veza pevačice Katarine Živković s fudbalerom Borkom Veselinovićem odmah je osvojila naslovne strane domaćih tabloida. Jer to je bila prva Kaćina veza posle raskida s manekenom Banetom Jankovićem, koji je, izgleda, još uvek nije preboleo. Fudbaler… »

Ko su princeze duha: Intervju sa aforističarkom Deanom Sailović + knjige na poklon

Lepota i zdravlje 20.07.2016
“Princeze duha” navešće vas da se nasmejete, ali i zamislite. U pitanju je 20 aforističarki iz Srbije, Makedonije, BiH, Slovenije i Hrvatske, čije su se britke, autentične misli našle u zbirci Žena i aforizam, koju je priredila jedna od njih… »

I u Geoksu radnici moraju da nose pelene

Radio 021 20.07.2016
Nakon što je objavljena ispovest Gordane Krstić, koja je zbog "nenormalnih uslova za rad" napustila posao u Fabrici obuće "Geoks" u Vranju, počelo je da se odmotava još jedno klupko mobinga stranih poslodavaca u Srbiji. Kao najdrastičniji primer ova… »

To se zove sloboda! Mirjana Karanović se slikala potpuno gola! (foto)

Svet 20.07.2016
Mira Karanović trenutno odmara na crnogorskom primorju sa bliskom prijateljicom, gde je obavezan obilazak nudističke plaže. Iako nikada nije skrivala da posećuje nudističke plaže, ovog puta je postavila fotografije na kojima je skroz gola. Glumica… »

Ništa od venčanja: Razišli se Ledi Gaga i Tejlor Kini

Večernje novosti 20.07.2016
Američka pevačica i glumac raskinuli su petogodišnju vezu. Ledi Gaga uslikana bez vereničkog prstena na odmoru u Malibuu. AMERIČKA pevačica Ledi Gaga i glumac Tejlor Kini raskinuli su petogodišnju vezu. Par se, navodno, rastao početkom meseca, ali… »

Rus u balonu prešao više od pola puta oko sveta

Večernje novosti 20.07.2016
Ruski avanturista Fedor Konjuhov blizu je ostvarenja svog cilja da samostalno u balonu obleti oko sveta bez stajanja, izjavio je danas njegov sin. Ruski avanturista Fedor Konjuhov blizu je ostvarenja svog cilja da samostalno u balonu obleti oko sveta bez… »

Namirnice pomoću kojih ćete bukvalno izbrisati salo sa stomaka

Svet 20.07.2016
Skinuti salo sa stomaka nije nimalo lako. Osim promene režima ishrane koja je zaista neophodna, potrebno je i povećati fizičku aktivnost tokom dana. Ali postoje još neke cake koje možete primeniti tako da ovaj proces ubrzate. Za ovim trikovima ceo… »

Priča o princu i apartmanu 212 „romantičarska fikcija“

RTS 20.07.2016
Dugo se tvrdi da je britanski premijer Vinston Čerčil sobu u jednom londonskom hotelu u kojoj se rodio princ Aleksandar Karađorđević na dan proglasio teritorijom Jugoslavije. Novinari Bi-Bi-Sija bavili su se tom temom i kažu da za to nema dokaza. Ne… »

Dva tenka prešla preko njega, a on i dalje živ!

RTS 20.07.2016
Preko jednog Turčina koji je tokom neuspelog puča u Turskoj pokušavao da spreči vojsku da prođe prešla su čak dva tenka. Nekim čudom, 34-godišnji Sabri Unal je živ! Pravi vlasnici ove istorijske priče su poginuli i ranjeni građani. Ja sam samo… »

Hot or not: Justin Bieber u šarenom izdanju

Tračara 20.07.2016
Pevač Justin Bieber uslikan je u Njujorku, gde je imao zakazan nastup, a njegova odevna kombinacija je posebno privukla pažnju. Pogledaj rezultate… »