Regioni arhiva vesti 07.11.2016

Tutinci spremni za zimsko održavanje puteva

Radio sto plus 07.11.2016
Nadležne službe koje su zadužene za održavanje državnih, lokalnih i nekategorisanih puteva na tritoriji opštine Tutin spremne su za zimsko održavanje ovih putnih pravaca, zaključeno je danas na sednici Štaba za vanredne situacije. Šef sekcije za… »

Obradović: Ilić jeste moj politčki protivnik, ipak sramota je što nije pozvan na otvaranje auto - puta

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Čačak - Komentarišući izjavu Velimira Ilića da nije pozvan na otvaranje deonice autoputa Ljig- Preljina, lider Dveri Boško Obradović je istakao da je krajnje nekorektno od strane Vlade Republike Srbije što na otvaranje nije pozvan Velimir Ilić… »

Legende o starom hrastu i Belinom vrelu dovode turiste u Belu Palanku

Južne vesti 07.11.2016
Hrast koji je napunio više od 1.000 godina, drugi od njega mlađi pola milenijuma, oaza mira u samom centru grada i bogata istorija - sve to u varošici staroj više od 2.300 godina koja se razvila na nekadašnjem rimskom putu Via Militaris - Beloj… »

Devize na Gradini

Pirotske vesti 07.11.2016
​Carinici su u prethodna tri dana sprečili dva pokušaja krijumčarenja neprijavljenih deviza u ukupnom iznosu od 150.000 evra. Na graničnom prelazu Gradina 7. novembra 2016. godine osujećen je pokušaj da se iz zemlje iznese neprijavljena suma od… »

Niko neće da pomogne majci petoro dece: "Pitaju me što sam rađala kad mi treba pomoć"

Blic 07.11.2016
Sanja Arsenijević (31) iz Kragujevca, majka petoro dece, i pored toga što nema nikakvih prihoda, nije mogla da dobije dečiji dodatak. Teodora (11) Luka (9), Ljubina (7), Rajko (5), i Stefan (2), žive od milosti komšija i rođaka. - Kuća, u kojoj… »

Kovači već pale vatre

Večernje novosti 07.11.2016
Umetnici i zanatlije zakazali nesvakidašnji "megdan", dogodine u Dublju. Jatagan Stevana Sinđelića kao obavezni deo predstojećeg takmičenja. UPRAVO objavljeni javni poziv pod nazivom "Zapalimo vatre kovačke" upućen je svim majstorima koji ovaj… »

Vatrogasci uvek prvi i nezamenjivi deo svih spasilačkih ekipa

Jugmedia 07.11.2016
LESKOVAC – Pokaznim vežbama pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice MUP-a Srbije u Leskovcu obeležili su danas Dan protivpožarne zaštite i dan ove jedinice. Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice priredili su gostima tehnički zbor i izveli… »

Vučić obećao sklonište za nišku humanitarku, Medijana ga plaća

Južne vesti 07.11.2016
Dok niška humanitarka Marina Adamović tvrdi da joj je premijer Aleksandar Vučić obećao da će obezbediti novac za izgradnju skloništa odakle ona može da prikuplja donacije, ovo će platiti Opština Medijana. Arhitekta Ivan Redi uradio je idejno… »

Tužni Kragujevčanin ispoljava emocije preko grafita (foto)

iKragujevac 07.11.2016
Ekipa iKragujevca naišla je na grafit koji glasi "Najtužnija su ona mesta gde sam nekad bio srećan". Koja tuga je ovog Kragujevčanina dovela do toga da piše ovakve stihove. Da li je zbog ljubavi ili je nešto drugo u pitanju? Šta Vi mislite o tome… »

Juniori Veprova sa prvog mesta u polufinale

Ritam grada Kg 07.11.2016
U poslednjem kolu ligaškog dela Juniorske lige Srbije, Divlji veprovi su overili prvo mesto i potvrdili maksimalan učinak u grupi „Jug“, pobedom nad Imperatorima u Nišu, rezultatom 27:8. Kragujevčane su do pobede predvodili juniorski… »