Regioni arhiva vesti 07.11.2016

Todorović: Moravički okrug dobija na privrednom značaju zahvaljujući auto-putu

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Gornji Milanovac - Spajanjem Koridora 11 sa Koridorom 10 od Preljine ka Pojatama, Čačak i ceo Moravički okrug dobiće na većem privrednom i geo-političkom značaju, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović. Todorović je na otvaranju… »

Lazarević: Auto - put će u Ljigu oživeti privredni razvoj

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Gornji Milanovac - Otvaranje deonice auto-puta Ljig-Preljina doprineće značajnom poboljšanju života lokalnog stanovništva naše opštine, rekao je predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević na današnjem otvaranju ove saobraćajnice. "Tamo gde je… »

Ponovo u Kragujevcu: Lapsus bend (video)

iKragujevac 07.11.2016
Zbog velikog interesovanja Lapsus bend dolazi ponovo u naš grad. Svirka će se održati 10. novembra od 20 časova. Pored dobre atmosfere koju prave, bićete u prilici uživo da čujete njihovu novu pemu "Hendikepiran". fShare Tweet… »

Dokumentarno-igrani film “Heroj 1914.” u Vranju

Jug press 07.11.2016
VRANJE Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u sali Javne biblioteke “Bora Stanković” (Američki kutak) u Vranju, u četvrtak 10. novembra u 17 h biće prikazan dokumentarno – igrani film “Heroj 1914.”, autora Filipa… »

Nebičan hobi običnih ljudi

Jug press 07.11.2016
VLASOTINCE Vlasotinčani Zoran Katlanović, Radivoje Nešić i Milutin Stanojević Naćin, priredili su poslednjih lepih dana oktobra svojim sugrađanima i reporteru Nove Naše reči jedinstveni doživljaj. Na mini- aerodromu smeštenom na istočnoj… »

Godišnjica vlasti bez opozicije

Jug press 07.11.2016
LESKOVAC Opozicione stranke u Skupštini grada Leskovca tvrde da nisu dobili poziv za jučerašnje obeležavanje četiri godine od preuzimanje lokalne vlasti u ovom gradu od strane SNS i njegovih koalicionih partnera. U SDS i DS tvrde da nisu dobili… »

Tribina o kvalitetu gimnazijskog obrazovanja

Jug press 07.11.2016
VLASOTINCE Nastavničko veće i Učenički parlament Gimnazije „Stevan Jakovljević“ iz Vlasotinca organizovali su danas okrugli sto čija će tema bila kvalitet gimnazijskog obrazovanja. To je jedna od važnih aktivnosti u definisanju programa za… »

Prijem za predstavnike Vatrogasno-spasilačke jedinice

Jug press 07.11.2016
VRANJE Povodom Dana vatrogasaca, zamenik gradonačelnika Vranja Igor Andonov, organizovao je prijem za predstavnike Vatrogasno – spasilačke jedinice. Vatrogasci obeležavaju 182 ,,Čestitam vam praznik i odajem priznanje jer obavljate jedan izuzetno… »

Plivači „Dubočice“ : 12 takmičara I 16 medalja

Jug press 07.11.2016
LESKOVAC-ZRENJANIN Na gradskom bazenu u Zrenjaninu održan je prestižni plivački miting „Serbia Grand Prix“ u organizaciji plivačkog saveza Srbije na kome su plivači I plivačice leskovačke “Dubočice” osvojili 16 medalja. Četiri dana… »

Obratite pažnju: Ovo piće izaziva zavisnost, a neki to ne znaju

iKragujevac 07.11.2016
Omiljena kombinacija nestašnih klinaca možda nije toliko skupa kao kokain nije nimalo bezazlena. Naučnici sa Univerziteta Purdue su ustanovili da kombinacija kofeina i alkohola daje veću lokomotornu aktivnost, baš kao i kokain. Promene na mozgu su… »