Regioni arhiva vesti 07.11.2016

Pošaljite cv: Oglasi za posao u Kragujevcu!

iKragujevac 07.11.2016
U saradnji sa portalom Lako do posla i portalom Infostud predstavljamo vam naš izbor ovonedeljnih oglasa za posao u Kragujevcu. SBB Serbia broudband Tehničar za optičku mrežu Opis posla: -Instalacija aktivne HFC opreme prema montažnim uputstvima i… »

Jedna osoba poginula za vikend

Jug press 07.11.2016
VRANJE Na području Policijske uprave u Vranju u danima vikenda registrovane su dve saobraćajne nezgode. Jedna osoba je izgubila život. Pet osobe je zadržano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola. Registrovana su tri prekršaja iz oblasti… »

Miloševićevo upozorenje: Niko ne zna ko je Đinđić i šta on...

Press 07.11.2016
Kako beogradski mediji prenose... U jednom od poslednjih intervjua koje je nekadašnji predsednik Slobodan Milošević dao, jednom je prilikom navodno izjavio na pitanje šta za njega znači Zoran Đinđić. "Ta osoba se pojavila odnekud, ali, kada bih… »

Sutra bez električne energije ostaju ova naselja!

iKragujevac 07.11.2016
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Erdeč, Stanovo kod Autosaobraćaja, Bresnica – Šumar… »

Opština raspisala konkurs za pomoć preduzetnicima

Jugmedia 07.11.2016
VLADIČIN HAN – Opštinsko veće Opštine Vladičin Han raspialo je javni za prijavu preduzetnika za dobijanje bespovratne državne pomoći – „de minimis“ za refundaciju troškova za nabavku mašina ili opreme u tekućoj godini u ukupnom iznosu od… »

Srušila se kuća u kojoj je živeo Đura Jakšić

Blic 07.11.2016
Zid kuće u kojoj je, dok je službovao u Kragujevcu, kao podstanar živeo Đura Jakšić, srušio se pod teretom vremena i nezainteresovanosti države da ovaj objekat u Ulici Karađorđeva 36, proglasi spomenikom kulture ili da ga na bilo koji drugi… »

Nastavnik srpskog učeniku pocepao uvo: Tortura nad osnovcima iz Mačvanskog Prnjavora!

Kurir 07.11.2016
Profesor Milan Milinković iz OŠ „Aleksandar Karađorđević“ psihički i fizički zlostavlja decu, tvrde roditelji. Nastavnik srpskog jezika iz OŠ „Aleksandar Karađorđević“ u Mačvanskom Prnjavoru Milan Milinković konstantno vređa decu na… »

Sabor IZ traži od premijera da skine stege sa IUNP

Radio sto plus 07.11.2016
Sveopšti Sabor Islamske zajednice (IZ) u Srbiji doneo je danas Sandžačku deklaraciju kojom oštro osudjuje i odbacuje "tendencioznu i negativnu" odluku Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje o akreditaciji Internacionalnog univerziteta u Novom… »

Smenjena direktorka bolnice u Toponici

RTS 07.11.2016
Kako RTS saznaje, Ministarstvo zdravlja je u petak sa mesta direktora Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici kod Niša smenilo Albinu Vlastelicu i za vršioca te dužnosti imenovalo dr Milana Stanojkovića, nekadšnjeg poverenika Gradskog… »

Ovo još niste videli: Poznata Kragujevčanka poljubila Sašu Popovića u usta (video)

iKragujevac 07.11.2016
Marija i Saša su se na neobičan način pozdravili pred početak snimanja "Zvezda Granda". Kada se zaviri iza kamera “Zvezda Granda” svašta može da se vidi, pa i to da Marija Šerifović ljubi Sašu Popovića u usta. Direktor “Granda” i Marija… »