Regioni arhiva vesti 07.11.2016

Panika u Sarajevu: Zbog napuštenog prtljaga evakuisan deo aerodroma!

Srbija danas 07.11.2016
Jedan deo Međunarodnog aerodroma Sarajevo bio je danas evakuisan zbog napuštenog prtljaga. Granična policija je saopštila da je tim za deaktiviranje bombi pregledao prtljag i utrdio da ne sadrži nikakve opasne materije. Prtljag je potom predat… »

Sramna odluka hrvatskog suda: Bez kazne za razbijanje dvojezične table u Vukovaru

Srbija danas 07.11.2016
Vukovarski opštinski sud doneo je danas prvostepenu oslobađajuću presudu u postupku protiv Marijana Živkovića zbog razbijanja dvojezične table na zgradi policijske stanice u Vukovaru. To je novinarima potvrdio Živkovićev advokat Emil Mitrovski… »

Snažna eksplozija urušila deo zgrade, ima poginulih

Srbija danas 07.11.2016
U eksploziji gas u Varaždinskim Toplicama u Hrvatskoj jedna osoba poginula, a više ih je povređeno. Do eksplozije je došlo oko 17.30 časova kada je stanovnike ulice Braće Radića uzdrmao jak prasak iz zgrade na broju 7. Eksplozija se dogodila u… »

Hapšenje zbog oružja u Jajincima: Osumnjičeni pušten uz mere zabrane

Srbija danas 07.11.2016
Sud Bosne i Hercegovine pustio je na slobodu, uz meru zabrane napuštanja boravišta, državljanina BIH J. J., koji je u subotu u Banjaluci uhapšen po poternici Srbije, rečeno je danas u tom sudu. Ranije danas bosanski mediji su preneli da je u… »

“Pesmom i plesom do smeha” za pomoć Pedijatrijskoj klinici

Ritam grada Kg 07.11.2016
Đački parlament u četvrtak, 10. novembra, organizuje humanitarno veče pod nazivom “Pesmom i plesom do smeha” u fiskulturnoj sali Prve kragujevačke gimnazije. Učesnici su plesni klubovi “Fiesta”, “La Luna” i “Dolls”, Salsa sekcija… »

Kamen temeljac za školu u Levosoju

Jug press 07.11.2016
BUJANOVAC Direktor Jedinice za upravljanje projektom ”Istraživanje i razvoj” iz Beograda Goran Kvrgić I zamenik predsednika opštine BUjanovca Stojanča Arsić položili su kamen temeljac za izgardnju fiskulturne sale u Osnovnoj školi “'Vuk… »

Zaselak Adžinci u Gornjem Gajtanu dobio ime – Putinovo?!

Jugmedia 07.11.2016
MEDVEĐA – Sastala se dva meštana povratnika zapustele mahale Adžinci u Gornjem Gajtanu u opštini Medveđa, glasali i odučili da zaseoku sa napuštenim kućama i neobrađenim imanjima promene ime u – Putonovo, “в честь… »

Kako podići kvalitet obrazovanja u gimnazijama sa pretrpanim gradivom?

Jugmedia 07.11.2016
VLASOTINCE – Deset teza sa isto toliko predloga o podizanju kvaliteta gimnazijskog obrazovanja ponudio je danas na okruglom stolu u Gimnaziji u Vlasotincu prof. dr Žarko Spasić, predlažući da ta obrazovna ustanova bude prva u Srbiji koja će se… »

Boban Mihajlović prešao u SNP i postao predsednik niškog odbora

Južne vesti 07.11.2016
Nakon DS i SDS, Boban Mihajlović je uzeo člansku kartu Srpske narodne partije i ubuduće će voditi niški odbor ove stranke, koja je na republičkom nivou u koaliciji sa SNS. SNP je pre nekoliko godina formirao Nenad Popović, dotada visoki funkcioner… »

Napravila spektakl: Kragujevčanka održala koncert za pamćenje (video)

iKragujevac 07.11.2016
Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, pevačica Jelena Tomašević, priredila je još jedan koncert za pamćenje u Sava centru. Baš kao i na njenom prvom solitičkom koncertu 25. oktobra, dvorana je i večeras bila ispunjena do poslednjeg mesta… »