Arhiva vesti 03.02.2017

Političari u Hrvatskoj hoće u rat, a većina njih vojsku nije služila: Evo koji ministri nisu bili ni blizu kasarne

Telegraf 03.02.2017
Prema dostupnim informacijama ni ministar spoljnih poslova Davor Ivo Stier nije bio u vojsci, kao ni ministar rada Tomislav Ćorić, koji je bio oslobođen. Predsednik Vlade Andrej Plenković nije odslužio vojni rok, saznalo se iz izvora bliskih… »

Kojići na saslušanju zbog obnaženih slika malog Aleksandra

Vesti online 03.02.2017
Pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor bili su danas na prvom saslušanju u Upravi kriminalističke policije nakon što ih je Milan Popović tužio zbog toga što je Igor na svom profilu objavljivao fotografije njegovog i Severininog sina na kojima… »

Migrantima se osvetili batinama u Obrenovcu: Nova verzija otmice bebe u kolicima!

Kurir 03.02.2017
Bebina majka se najpre na ulici verbalno sukobila sa četvoricom maloletnih migranata, a kada je svađa prerasla u koškanje, u pomoć su joj pritekli prijatelji, koji su pretukli izbeglice. OBRENOVAC - Ana Blažić iz Obrenovca, koja je prekjuče… »

Nema povišenog zračenja kod kasarne u Kačarevu

Večernje novosti 03.02.2017
Nema povišenog jonizujućeg zračenja u blizini kasarne u Kačarevu i stanovništvo i okolini nisu ugroženi, saopštila je danas agencija za zaštitu od jonizujućeg zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije. Nema povišenog jonizujućeg zračenja u… »

Finale LŠ: Prvi put u Aziji?

Mondo 03.02.2017
Poznati kandidati za finale Lige šampiona 2019. godine. Foto: MONDO / Aleksandra Petrovski Znamo da će se finale ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona igrati na stadionu "Milenijum" u Kardifu, a one naredne sezone na "Olimpijskom stadionu" u Kijevu - a… »

Nakon prevare, Kajli Minog raskinula veridbu

RTS 03.02.2017
Samo nekoliko dana nakon što su sa uzbuđenjem javno govorili o planovima za venčanje, Kajli Minog je raskinula veridbu s britanskim glumcem Džošuom Sesom. Četrdesetosmogodišnja Kajli Minog i 29-godišnji Džošua Ses u vezi su bili od 2015. godine… »

Peskov: Nadam se da proruske snage imaju dovoljno municije

B92 03.02.2017
Moskva -- Nadam se da proruske snage na istoku Ukrajine imaju dovoljno municije da odgovore na ono što je nazvao agresivnim akcijama ukrajinske vojske. To je izjavio portparol Kremlja Dimitij Peskov. "Najvažnije je ubediti Kijev da prestane sa tako… »

Majka se predomislila, Bogdan ode kući

OK radio 03.02.2017
Dečak Bogdan, koga su roditelji odmah po rođenju ostavili u vranjskom Porodilištu, ipak ide svojoj kući, potvrdio je Goran Radojičić, načelnik Odeljenja ginekologije u Bolnice u Vranju. - Roditelji su se javili da će da preuzmu dete, beba je u… »

Komemoracija: Arsenović je zadužio i PUPS i vojsku i Srbiju

Beta 03.02.2017
Potpredsednik Skupštine Srbije Konstantin Arsenović (77) bio je dobar čovek, iako je to retkost u Srbiji, doprineo je i Partiji ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i vojsci kao organizaciji i Srbiji kao državi, izjavio je danas na komemoraciji… »

Beograd dobio još jedan luksuzan hotel

Beta 03.02.2017
Hotel "Saint Ten" sa pet zvezdica koji ima 56 soba i apartmana otvoren je u centru Beogradu, u Ulici svetog Save. Investitor hotela je biznismen Miroslav Micić. On je rekao da je hotel "Saint Ten" izgradjen po ugledu na svetske butik hotele sa pet… »