Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Daniel Kajmakoski u zagrljaju pevačice Jelene iz "Nevernih beba"

Blic 23.03.2017
"Blic" vam ekskluzivno predstavlja četvrti singl benda "Neverne bebe" pod nazivom "Još se nadam" sa aktuelnog albuma "Priča o nama" koji je urađen u duetu sa jednom od najmlađih pevačkih zvezda regiona i pobednikom brojnih rijaliti pevačkih… »

Obnovili Hristov grob, sada mu preti rušenje

Press 23.03.2017
Naučnici upozoravaju na postojanje veoma realnog rizika od rušenja na mestu za koje je se veruje da se na njemu nalazi Hristov grob. foto: b92.net Istraživači Nacionalnog tehničkog univerziteta u Atini kažu da bi Edikul, svetilište iz 19. veka… »

Zastrašujuće istraživanje: Previše sna i smrtnost - postoji veza!

Kurir 23.03.2017
Preterane količine sna mogu da izazovu pojavu mnogih zdravstvenih tegoba i bolesti, među kojima su i dijabetes i srčani problemi. Potrebna količina sna koja varira tokom života i zavisi o više faktora: životog doba, pola, aktivnosti i zdravstvenog… »

Pokušao je da probudi stranca u vozu. To je bila najgora odluka koju je mogao da donese (video)

Blic 22.03.2017
Verovatno vam se dogodilo da u autobusu, tramvaju ili vozu vidite nekog ko je zadremao tokom puta. Ako spadate u onu kategoriju ljudi koja bi, iz najbolje namere prišla, uspavanom putniku da ga probudi, ovaj video mogao bi da vas natera da promenite… »

Čarli Šin: Njihovu tajnu ću odneti u grob!

Story 23.03.2017
Loš momak Holivuda Čarli Šin naglasio je kako nije jedini HIV pozitivan glumac u industriji zabave... Čarli Šin svojim burnim životom putnio stupce tabloida, a sada je šokirao otrkićem da nije jedini HIV pozivitvni glumac u industriji zabave. Samo… »

Neobično ili normalno? Nadu Macuru možete da sretnete i ovde

Blic 23.03.2017
Portparolka Hitne pomoći nada Macura pokazala je da je građanin kao i svi ostali, pa je tako osvanula i jedna njena fotografija iz trole. Nada se udobno smestila, ali kako je bila u haljini, pažljivo je damski sela, sa torbom u krilu. Fotografija je… »

Nikad iskrenija supruga slavnog pevača: Prvo zakonski STARATELJ, a onda joj oduzeo NEVINOST !(FOTO)

Story 23.03.2017
Matje Garsija objavila je svoje memoare u kojima je otkrila potresne detalje iz zajedničkog života sa slavnim pevačem. Bivša supruga muzičara Prinsa Rodžera Nelsona, Matje Garsija rešila je da sa javnošću podeli detalje iz privatnog života i… »

EBU nudi da ruska pevačica učestvuje „daljinski“

RTS 23.03.2017
Pošto su ukrajinske vlasti saopštile da je ruskoj umetnici Juliji Samojlovoj zabranjen ulazak u Ukrajinu, Zajednica evropskih javnih servisa (EBU) ponudila joj je mogućnost da učestvuje na „Evrosongu“ u Kijevu uključenjem putem satelita. EBU je… »

Padali su u nesvest i povraćali: Hitna pomoć intervenisala zbog kontroverznog filma

Blic 23.03.2017
Pre ulaska u bioskop svako je dobio po kesicu za povraćanje jer francuski film "Raw" o vegetarijanki koja počinje da jede ljudsko meso i postaje kanibalka je, izgleda, mučan za gledanje. Film je predstavljen u Kanu, a sad se prikazuje u Los Anđelesu i… »

Milan Stanković priznao grešku: Bio sam glup kad sam bio s Radom

Kurir 23.03.2017
Milan Stanković otkrio je da je bio glup i mlad kad je ušao u vezu s Radom Manojlović, s kojom se zabavljao punih pet godina. Pop pevač smatra da se prerano upustio u ozbiljnu romansu sa dve godine starijom folkerkom jer je tad imao samo 24 godine… »