Izvor: Kurir arhiva vesti 23.05.2017

Kim provocira rat: Ispalio raketu preko granice s Južnom Korejom, oni uzvratili paljbom

Kurir 23.05.2017
SEUL - Severna Koreja ispalila je danas neidentifikovani projektil preko granice sa Južnom Korejom, a južnokorejska vojska je saopštila da je ispalila pucnje upozorenja u pravcu tog objekta. South Korea's military 'fires warning shots' at unidentified… »

Mihajlovićeva direktna: Nemam informaciju ko će biti novi premijer

Kurir 23.05.2017
OBRENOVAC - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila danas da nema informaciju ko će biti novi premijer i da je za Vladu Srbije najvažnije da nastavi da radi kao i do sada. "Nemam… »

Dinar danas najjači: Evro po srednjem kursu 122,97

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Dinar je danas nastavio rast prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 122,9734 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije, koja je juče kupila na međubankarskom deviznom tržištu 15 miliona evra. Ovo je nova rekordna… »

Stravična scena u Beogradu: Pronađen leš ispod Gazele!

Kurir 23.05.2017
Neidentifikovani leš pronađen je jutros rano ispod mosta Gazela. Nepoznato telo muškarca pronađeno je u vodi na obali Save, na novobeogradskoj strani. Leš je bio u fazi raspadanja i radi se na njegovoj identifikaciji. POGLEDAJTE BONUS VIDEO: KURIR TV… »

Inspekcija rada U akciji: Na crno držali čistačice i obezbeđenje

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - U dvodnevnim kontrolama koje su inspektori rada obavili kod poslodavaca čija je pretežna delatnost fizičko-tehničko obezbeđenje i čišćenje, otkriveno je da je oko 15 odsto zatečenih radnika angažovano "na crno". Kako je saopšteno iz… »

(Video) Kud nestade onolika ljubav prema vođi: Demonstranti zapalili kuću Uga Čaveza

Kurir 23.05.2017
KARAKAS - Opozicioni poslanik Pedro Luis Kastiljo izjavio je su demonstranti na zapadu Venecuele zapalili kuću u Barinasu u kojoj je kao dete živeo Ugo Čaves, kao i nekoliko vladinih zgrada.Poslanik Pedro Luis Kastiljo tvrdi da je Čavesova kuća u… »

Obili automobil, ukrali platnu karticu i podigli 580.000 dinara: Uhapšen mladić (19) i saradnici

Kurir 23.05.2017
KNJAŽEVAC - Policija u Knjaževcu uhapsila je J.R. (19) a protiv dvojice maloletnika podnela krivične prijave zbog teške krađe i falsifikovanja i zloupotreba platnih kartica. Oni se terete da su iz automobila oštećenog ukrali dve platne kartice, sa… »

(Video) Vatreni skok vojske Srbije: Ovako je orkan spržio Pasuljanske livade

Kurir 23.05.2017
ĆUPRIJA - Završnim bojevim gađanjem koje su izveli u okviru osmodnevne taktičke vežbe Vatreni skok 2017 na Intervidovskom poligonu Pasuljanske livade, pripadnici Prvog topovsko-haubičkog diviziona i Mešovitog raketnog artiljerijskog diviziona… »

Meteorolozi upozoravaju! Danas stiže nevreme sa gradom, evo gde će prvo pogoditi

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje da se danas može očekivati pojava lokalnih kratkotrajnih vremenskih nepogoda, sa obilnijim pljuskovima i pojavom grada. Isto upozorenje se, kako je navedeno u saopštenju, odnosi na… »

Seča u prosveti, neka se spreme honorarci: Kreće racionalizacija, evo ko je prvi na udaru

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je da će novi krug racionalizacije u obrazovanju koji počinje na leto prvenstveno obuhvatiti radnike angažovanje po ugovoru o privremeno-povremenim poslovima u… »