Izvor: Kurir arhiva vesti 23.05.2017

Sofi je najmlađa žrtva masakra u Mančesteru: Bio je to njen prvi i poslednji koncert

Kurir 23.05.2017
Osmogodišnja Sofi Rouz Rusos najmlađa je žrtva masakra u Mančesteru. Ako imate neke informacije o terorističkom napadu u Mančesteru, javite se redakciji Kurira na 011/63-57-101 Devojčica je prvi put otišla na koncert sa majkom i sestrom koje su… »

Blage kazne za batinaše gruevskog: 9 nasilnika priznalo krivicu i izvuklo se s uslovnim kaznama

Kurir 23.05.2017
SKOPLJE - Svih devet optuženih za nasilje u Sobranju 27. aprila, koji su i priznali krivicu, osuđeni su danas na uslovne zatvorske kazne. Osmorica optuženih osuđeni su na šest meseci zatvora uslovno na godinu i po, a jedan na godinu i po dana uslovno… »

Panika na londonskom aerodromu: Policija evakuisala i opkolila avion koji je leteo za Hrvatsku!

Kurir 23.05.2017
Avion kompanije "Izidžet" (EasyJet), na relaciji London - Pula, evakusan je na londonskom aerodromu Getvik. Kako je prenela splitska Slobodna Dalmacija pozivajući se na londonske medije, do evakuacije je došlo pošto je kod jednog od putnika pronađen… »

Pregovori o pristupanju Srbije EU: Razrešena 2 člana pregovaračkog tima

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Vlada Srbije razrešila je Roksandu Ninčić i Anu Ilić dužnosti člana pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Srbije EU, objavljeno je u Službenom glasniku. Pre nešto više od nedelju dana Vlada Srbije, kako su tvrdili… »

Uhapšena devojka iz Tutina: Maltretirala i fizički napala majku i brata!

Kurir 23.05.2017
Pripadnici MUP u Novom Pazaru uhapsili su A.H. (23) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici. Ona se tereti da je u porodičnoj kući u Tutinu maltretirala i fizički napala majku i maloletnog brata. Po… »

Ministarka Mihajlović: Zlatibor postaje prirodno dobro

Kurir 23.05.2017
OBRENOVAC - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je najavila danas da će uskoro biti doneta uredba koja će proglasiti Zlatibor prirodnim dobrom kako bi se sačuvala ta planina od nekontrolisane gradnje. Takođe, rekla je… »

Ministar Ljajić o novom premijeru: Najvažnije da buduća vlada funkcioniše kao tim

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Potpredsednik vlade Rasim Ljajić kaže da je najvažnije da buduća Vlada Srbije funkcioniše kao tim i da ispuni ono što je zacrtala - približavanje zemlje EU, ali i rešavanje ekonomskih problema. Upitan koja je po njemu najbolja opcija od… »

(Kurir TV) potresna ispovest majke MLADIĆA koji SE obesio: Primetila sam da više nije isti

Kurir 23.05.2017
Neutešna Dragana Jovićević svakodnevno obilazi grob sina Dragana koji je prošle nedelje izvršio samoubistvo nakon što su ga brutalno prebili nasilnici u Kraljevu. Pogledajte njenu priču o tome kroz šta je prolazio njen sin proteklih godina i… »

Ništa im nije sveto: Huligani uništili sadnice i ukrali sistem za zalivanje kod kule Geneks

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Generalni direktor JKP „Zelenilo – Beograd” Slobodan Stanojević upozorio je da su noćas huligani uništili tri sadnice i ukrali zalivni sistem na drvoredu pored auto-puta pored kule „Geneks”. On je istakao da se ovakva huliganstva… »

Šarčević na konferenciji: Samo polovina dece u Srbiji ide u vrtić

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Samo polovina mališana u Srbiji uzrasta tri do pet i po godina idu u vrtić, a predškolsko obrazovanje i vaspitanje mora da bude kvalitetno i dostupno deci iz svih miljea iz svih delova zemlje, zaključeno je danas na međunarodnoj… »