Izvor: Kurir arhiva vesti 23.05.2017

Drama na Konjarniku: Beba pronađena na okretnici u Ustaničkoj samo u duksu i pelenici!

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Bebica od oko godinu i po dana pronađena je na Konjarniku, u blizini okretnice autobusa u Ustaničkoj! Reč je o devojčici koja je pronađena sinoć u Ustaničkoj ulici na Konjarniku, u blizini okretnice autobusa. Kako se saznaje, bebica je na… »

VIDEO koncert se pretvorio U horor Cela hala je pevala ovu pesmu, a onda je eksplodirala bomba! Užas

Kurir 23.05.2017
Pred kraj koncetra Arijane Grande u Mančester areni odjeknula je bomba koja je usmrtila 22 osobe, a više od 50 ljudi, mahom tinejdžera, ranjeno je. Do eksplozije je došlo ispred hale odmah nakon završetka koncerta kada su ljudi izlazili. Celi svet… »

4 Saobraćajke u Beogradu: Dve devojčice povređene na uglu Ladne vode i Mirijevskog bulevara

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno 11 osoba povređeno, a među njima i dve devojčice, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Na uglu ulica Ladne vode i Mirijevskog bulevara u 19.58… »

Biografija Hilari Klinton povezana sa Majn kampfom: Greška na Vikipediji brzo ispravljena

Kurir 23.05.2017
Članak na Vikipediji pod naslovom "Biografija Hilari Klinton" na engleskom jeziku je na 16 sati preusmeravao čitaoce na opis knjige "Moja borba" (Majn kampf) Adolfa Hitlera. Sudeći po aj-pi adresi urednika koji je poslednji unosio izmene u tekstu… »

Zamenik portparola Alijanse: NATO poštuje odluku Srbije o vojnoj neutralnosti

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Srbija je izabrala put vojne neutralnosti i NATO u potpunosti poštuje to kao suverenu nacionalnu odluku, jer svaka zemlja ima pravo da izabere sopstvene odbrambene aranžmane, izjavio je zamenik portparola Alijanse Pirs Kazelot. "NATO u… »

(Foto) Dara Bubamara otputovala sa sinom: Pojavila se u bikiniju, a muškarcima nije bilo dobro!

Kurir 23.05.2017
Dara Bubamara je rešila vredno da trenira da bi došla do savršene linije. Pevačica je rešila da provede svoje slobodno vreme sa sinom, pa je sa njim otputovala na more. VOZI PORŠE I TOLIKO ZARAĐUJE DA NE STIŽE DA POTROŠI: Dara sad kupila sitnicu… »

Nagrnuli vozači: Ogromne gužve za zamenu vozačkih dozvola, radno vreme šaltera produženo

Kurir 23.05.2017
VRANJE - Zbog povećanog broja zahteva za zamenu vozačkih dozvola, šalteri u PU u Vranju i svim policijskim stanicama radiće svakog radnog dana od 7.30 do 20 časova, kao i subotom i nedeljom 7.30 do 15.30 časova. "Posle 10. juna 2017.godine, kada… »

Balašević otkrio tajnu koju krije nova pesma: Razumeju je i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, evo kako!

Kurir 23.05.2017
Balašević je novu pesmu "Stih iznad svih" predstavio na nedavno održanom koncertu u Zadru, a sada je otkrio šta se krije u stihovima ove pesme. Naime, radi se o pesmi koju "nije potrebno prevoditi", i koju mogu razumeti i Srbi i Hrvati i Bošnjaci… »

Zbog prebijanja voditelja na saslušanju: Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu!

Kurir 23.05.2017
Suprug pevačice Ane Nikolić, juče je zajedno sa svedocima saslušan u tužilaštvu povodom incidenta sa vlasnikom muzičke agencije Slobodanom Nešovićem Lokom. Naime, Rasta je krajem aprila sa drugovima upao u Nešovićevu kancelariju i navodno ga… »

SAD znamo šta ćemo sa đubretom: Beograd će smeće pretvarati u energiju

Kurir 23.05.2017
"U toku je izbor za javno - privatnog partnera za pretvaranje deponije u Vinči u savremeno postrojenje koje će smeće pretvarati u energiju", izjavio je glavni gradski urbanista Milutin Folić. Folić navodi da očekuje da će uskoro biti poznat partner… »