Izvor: Kurir arhiva vesti 23.05.2017

Lepa vest za nezaposlene: Danas isplata naknada za april

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će danas, preko Poštanske štedionice, uplatiti redovnu novčanu naknadu nezaposlenim licima za april. Kako se navodi u saopštenju, NSZ će privremenu novčanu naknadu za april… »

Šok: Jankovićev pokret već postoji?!

Kurir 23.05.2017
Reč je o organizaciji Slobodni građani Srbije iz Novog Sada, koju je neko registrovao pre 18 dana. Dan nakon što je u Beogradu osnovan pokret Slobodni građani Srbije, na čijem je čelu Saša Janković, predstavnici te organizacije saznali su da je u… »

(VIDEO) vrele scene o kojima se priča: Ceca nikad bolje nije izgledala! Pogledajte najnoviji spot!

Kurir 23.05.2017
Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je spot za pesmu "Anđeo drugog reda", o kom se ovih dana dosta pričalo. Naime, ona je snimila vrele scene sa manekenom Florijanom Munteanuom iz Rumunije, koji će svojim izgledom raspaliti maštu svih pripadnica… »

Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena? Pričalo se da je Duško bio i sa bivšom učesnicom Farme

Kurir 23.05.2017
Pre nekoliko godina estradna čaršija brujala je o tome da je Duško Tošić navodno varao svoju suprugu Jelenu Karleušu sa bivšom mis Vovodine i učesnicom rijalitija, Sanjom Radinović. U to vreme šuškalo se da se njih dvoje viđaju tajno pošto je… »

Stravične povrede žrtava napada u Mančesteru: Tela unakažena ekserima i šrafovima!

Kurir 23.05.2017
Rođaci žene nastradale u terorističkom napadu u Mančesteru rekli su da su žrtve imale užasne povrede od metalnih šrafova i eksera. Kler But i njena 11-godišnja ćerka Holi (11) primljene su u bolnicu sa zastrašujućim ranama od rasprsnutih… »

Jedna zemlja EU polako gradi evropsku vojsku: U pitanju je tajni plan kako ga političari ne bi omeli

Kurir 23.05.2017
Posle politike i ekonomije, EU bi mogla da dobije i svoju vojsku, a na tome posebno radi jedna zemlja. Vojna saradnja država EU i danas uglavnom ostvaruje kroz članstvo u NATO paktu (uz opasku da nisu sve EU države članice pakta, i naravno, obrnuto)… »

Porodična drama naše pevačice: Udala se, izgubila bebu a sada je otkriveno da je muž vara!

Kurir 23.05.2017
Pevačica Andreana Čekić prolazi kroz pravu dramu, pošto su se u medijima pojavile spekulacije da je suprug vara. Naime, Andreanin muž Ivan Miladinović dopisuje se sa izvesnom starletom Gordanom Terzić preko društvene mreže Fejsbuk, a objavljena… »

Balkan opet u centru pažnje: Postoji razlog što se sile bore za uticaj u regionu, evo i koji

Kurir 23.05.2017
MOSKVA - Balkan proživljava najveću krizu od 90-ih godina, što tera Evropsku uniju da jača svoj uticaj u regionu, a rezultati toga se već vide, analizira ruski list Komersant. EU je došla do zaključka da treba da se vrati u region dok ne bude kasno… »

Pevač progovorio posle 20 godina Dino je za Cecu napravio pesmu i izazvao skandal! Evo šta sad kaže

Kurir 23.05.2017
Folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović su optuživali da nije platila pesmu "Beograd" čiji je autor Dino Merlin, ali pevač je sada rešio da otkrije istinu. Naime, danima spekuliše da Svetlana Ceca Ražnatović nije dala novac za čuveni hit "Beograd"… »

(VIDEO) incident u školi u Bariču: Roditelji u panici, zatekli đake prvake zaključane u učionici?!

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD/BARIČ - Roditelji đaka prvaka baričke OŠ "14. oktobar" juče su prijavili policiji da su svoju decu zatekli zaključanu u učionici?! Foto: Youtube printscren Po pozivu roditelja, ekipa TV Mag izlašla je na teren, a kako su roditelji rekli do… »