Izvor: Blic arhiva vesti 03.09.2017

Predlog Mihaela Milunovića za reorganizaciju srpske umetničke scene: Velike promene u voćnjaku koji niko ne plevi

Blic 03.09.2017
Nikada nisam napustio Beograd i njemu se vraćam i često i redovno. Posebno od 2010. godine, od kada sam zahvaljujući Milanu Beku stvorio svoj prvi beogradski atelje. Promene se primećuju kad se ostvari određena distanca, problemi postaju jasniji, kao… »

Ivanjica dobila 87,6 milona za sanaciju obaloutvrda na reci Moravici

Blic 03.09.2017
Opštini Ivanjica odobreno je 87,6 miliona dinara za sanaciju obala reka u užem gradskom jezgru a na osnovu Uredbe o utvrđivanju državnog programa hitnih sanacionih radova na objektima za zaštitu od voda oštećenim u poplavama u maju i junu ove… »

Robija zbog krađe guma sa službenog vozila: Komandir Granične policije BiH osuđen na šest meseci zatvora

Blic 03.09.2017
Suspendovani komandir Jedinice Granične policije BiH u Humu Emir Dudo (43) osuđen je u Sudu BiH na šest meseci zatvora jer je sa službenog automobila „golf 7“ skinuo nove gume sa felugama i namontirao ih na svoje privatno vozilo „golf 6“. Osim… »

Peter Handke: Dopisao bih 11. božiju zapovest "Ne žuri"

Blic 03.09.2017
Budi blag i jak. Sakupljaj sitnice sa zemlje, ispisuje i govori Peter Handke u završnici dokumentarnog filma o njemu autorke Korine Belc. I još kaže, i sebi i nama, da treba odagnati nevolju govoreći: “Pljuni na nesreću“. Dokumentarni film "Peter… »

Slomila se u suzama: Poslednji razgovor Breda Pita i Dženifer Aniston neće se svideti Anđelini

Blic 03.09.2017
Bred Pit ostavio je Dženifer Aniston zbog Anđeline Žoli, koju je upoznao na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Dženifer je tada dobila oreol ostavljene mučenice, koji nije želela, ali joj je ipak nakalemljen od javnosti, a Anđelina je… »

Stiže pojačanje u ohr: Američki ekspert za borbu protiv terorizma dolazi u Sarajevo

Blic 03.09.2017
Denis Hirni (Dennis Hearne) novi je prvi zamenik visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini. Kako “Avaz” saznaje iz diplomatskih izvora, Hirni koji trenutno službuje u Afganistanu, kao zamenik SAD, u Sarajevo treba doći do jeseni ove godine. On će… »

Srećan epilog: Pronađena devojka (17) iz Gradiške

Blic 03.09.2017
Sedamnaestogodišnja Dijana Martić iz Gradiške koja je nestala u sredu, pronađena je jutros. Ovo je potvrdio njen brat Radoslav Martić. - Dijana Martić je pronađena jutros i već je sa roditeljima. Dobro je - rekao je Radoslav Martić za Nezavisne… »

Britni Spirs izvela jednog od fanova na binu, ali nije očekivala baš toliko neprijatnu situaciju

Blic 03.09.2017
Pevačica Britni Spirs održala je još jedan nastup u Las Vegasu. Iako se činilo da će sve biti onako kako bi trebalo, pevačica je izvela jednog od svojih fanova na binu. Iako je njen obožavalac bio prilično zbunjen, tek posle se dogodilo ono što… »

Lepota čvrsnice: Neodoljivi zov najviše hercegovačke planine

Blic 03.09.2017
Čvrsnica je sa svojih 2228 metara nadmorske visine jedna od najviših planina u Bosni i Hercegovini. Smeštena je u severnom delu Hercegovine i najviša je planina u Hercegovini. Čvrsnica je i sastavni deo Parka prirode Blidinje i nalazi se sa desne… »

U tom zagrljaju joj je najlepše: Marija Kilibarda izazvala lavinu emocija jednom fotografijom

Blic 03.09.2017
Nakon što je nedavno proslavila 37. rođendan u društvu najbližih prijatelja, voditeljka Marija Radmanović je danas odlučila da se opusti i nedeljno popodne provede u zagrljaju osoba koje su joj bliske. Pogledajte na Instagram-u Njene dve dobre… »