Izvor: Blic arhiva vesti 03.09.2017

Podeljena Evropa: Ako želi da opastane, EU mora da pomiri ove dve strane

Blic 03.09.2017
Zapadna i Istočna Evropa se sve više udaljavaju. Kako bi se sprečio raskol u Evropskoj uniji, potrebno je da "zapadni" Evropljani ozbiljno shvate strahove "istočnih" Evropljana, smatra Ivan Krastev. Za Evropljane je Evropska unija bila jedan prirodni… »

Otkrivamo: Jovana Joksimović se u devetom mesecu vraća na TV iz jednog sjajnog razloga

Blic 03.09.2017
Jovana Joksimović, koja će uskoro postati mama blizanaca, od ponedeljka će ponovo sa Srđanom Predojevićem biti na malim ekranima. Jovana, zaštitno lice “Pink televizije“, uveliko je u devetom mesecu trudnoće, ali je to neće sprečiti da se na… »

Neviđeni gaf Vesne Pešić: Najvećeg humanitarca prozvala hvalisavcem

Blic 02.09.2017
Isprva je naišao na opšte oduševljenje, ali francuskog humanitarca Arna Gujona zbog objave na Tviteru osudila je sociološkinja Vesna Pešić, i odmah naišla na žestoku kontrakritiku. “Vratio sam se taksijem sa RTS-a. Vozač nije hteo da mi naplati… »

Rupa u zidu: Golfom uleteli u dnevnu sobu (foto)

Blic 03.09.2017
Jedna osoba teže je povređena kada je automobil udario u zid kuće i zapalio se u dnevnoj sobi u gradu Jorku u Engleskoj. Povređeni muškarac bio je u kući sa suprugom i detetom kad je beli "golf er" udario u zid kuće i uleteo u dnevnu sobu gde se… »

Pao gorostas: Veliko drvo srušilo se na saobraćajnicu u Banjaluci, nema povređenih

Blic 03.09.2017
Veliko drvo palo je danas u poslepodnevnim časovima u ulici Jovana Dučića u Banjaluci. Na svu sreću niko od prolaznika nije povređen, iako je ovaj gorostas pao na pola metra od automobila koji su se kretali saobraćajnicom. Pešaci i vozači su u… »

Govedarica: Deklaracija će imati veliki značaj za srpski narod

Blic 03.09.2017
Predsednik SDS Vukota Govedarica izjavio je danas u Sarajevu da će deklaracija Srbije i Republike Srpske imati veliki značaj za srpski narod jer će se konstatovati postojeće stanje, ali i dati smernice kako delovati u budućnosti. - Najbitnije je da… »

Vozači, pažnja: Od sutra počinje merenje prosečne brzine između naplatnih rampi

Blic 03.09.2017
Nakon probnog perioda, u Srbiji će sutra početi merenje prosečne brzine između naplatnih rampi. Stranim državljanima koji prekorače brzinu kazna će biti naplaćivana na licu mesta, a vozačima iz Srbije će stizati na kućnu adresu. Vozači će… »

Uhapšen osumnjičeni za pljačku 100.000 km iz vozila mostarske Elektroprivrede

Blic 03.09.2017
Pripadnici kriminalističke policije PU Mostar uhapsili su juče 31-godišnjeg muškarca, osumnjičenog da je učestvovao u pljački pošiljke novca Elektroprivrede HZ HB, koja se u julu prošle godine dogodila u tom gradu. Prema nezvaničnim… »

Tu je rodila Taru: Pogledajte kako izgleda bolnica u Monaku u kojoj se porodila Jelena Đoković

Blic 03.09.2017
Supruga našeg tenisera Jelena Đoković sinoć je na svet donela ćerku Taru. Kao i prošlog puta, roditelji su odabrali bolnicu u Monaku. I to ne bilo kakvu, već specijalan kompleks "Grejs Keli". Kompleks je deo bolnice koja je sagrađena pre 115… »

Ivanić: Rešiti pitanje granice sa Srbijom i poboljšati bilateralne odnose

Blic 03.09.2017
Član Predsedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić očekuje da će najvažnije teme tokom predstojeće posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića BiH biti pitanja granice i stvaranje boljih političkih odnosa, ali ne i izgradnja zajedničkog… »