Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Preokret na suđenju za ubistvo lopova: Bogeski optužen za prekoračenje odbrane

Blic 27.09.2017
Sašku Bogeskom koji je bio optužen za ubistvo jer je ubio lopova koji mu je ušao u kuću, posle više od četiri godine optužnica je preinačena na ubistvo prekoračenjem nužne odbrane. Više tužilaštvo je preinačilo i sam opis kobnog događaja od… »

Detalji misterioznog poziva na dan Jelenine sahrane otkrivaju do sada nepoznat detalj veze Zorana Marjanovića i njegove Zoke

Press 27.09.2017
Na pitanja brojnih medija da li ima novu ženu, Zoran je konstantno tvrdio da nema nikoga, i da je sa Jelenom imao srećan brak. Foto: Telegraf, Informer Prošlo je više od deset dana od hapšenja Zorana Marjanovića, a nove verzije o brutalnom ubistvu… »

Pitbul naslutio ubistvo brata: Pozovite ga da svedoči dok je još živ

Vesti online 27.09.2017
Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen da je 29. aprila u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, u martu ove godine izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata Jugoslava Cvetanovića. Saša Cvetanović, koga su… »

Policajac sprečio čoveka sa bombom da uđe u autobus

Politika 27.09.2017
Policajac u Policijskoj stanici Temerin Ivan Ember, koji je bio van dužnosti, u ponedeljak je na ulici u Temerinu oteo ručnu bombu od čoveka koji je držao u ruci, dok su se u blizini nalazili građani među kojima je bilo i dece, objavljeno je na… »

Maloletnica dilovala marihuanu u Zrenjaninu: Sumnjiči se i za neovlašćenu proizvodnju

Press 27.09.2017
Policija je saopštila da je ona uz krivičnu prijavu sprovedena sudiji za maloletnike Višeg suda. Foto: Foter Zrenjaninska policija uhapsila je maloletnicu iz tog grada (17) kod koje je prilikom pretresa stana pronađeno šest paketa sa 74 grama… »

Stanišićeva odbrana: SDB Srbije nije kontrolisala vlasti u SAO Slavonija i Baranja

RTS 27.09.2017
Odbrana Jovice Stanišića pobijala je pred sudom u Hagu da su agenti Službe državne bezbednosti Srbije 1991-92. kontrolisali vlast u srpskoj autonomnoj oblasti Slavonija i Baranja, što je u utorak tvrdio zaštićeni svedok optužbe RFJ-113… »

Carinici kod turskih državljana našli 92.000 evra

B92 27.09.2017
Beograd -- Carinski službenici na graničnom prelazu Gradina sprečili su turskog državljanina da iz Srbije iznese neprijavljenu sumu deviza u iznosu od 92.000 evra. Turski državljanin (49) i njegov saputnik, koji su u mercedesu austrijskih tablica… »

Bratislav Dikić na lečenju u Kliničkom centru Crne Gore, traži da ga prebace na vma

Blic 27.09.2017
Bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, kome se u podgoričkom Višem sudu sudi za pokušaj terorizma na izborni dan 16. oktobra prošle godine, upućen je danas na lečenje u Klinički centar Crne Gore, gde mu je omogućen kompletan medicinski… »

"Pada oslobađajuća presuda Miškoviću"

Vesti online 27.09.2017
Miroslavu Miškoviću, vlasniku "Delte", najverovatnije će biti poništena oslobađajuća presuda za pomaganje sinu Marku u utaji poreza, saznaje "Blic". Njemu će se, kako navodi taj list, suditi ponovo za to krivično delo. Veće Apelacionog suda… »

Bizarni detalji ubistva Jelene Marjanović: Počinilac gledao kako se davi, pre toga joj srafcigerom razorio mozak

Telegraf 27.09.2017
- Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt - tvrdi izvor iz istrage. Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović izdahnula je u Borči u trenutku dok su krvnici gledali njenu samrtničku agoniju… »