Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Kurir TV na nasipu smrti u Borči: Evo šta se sve dešavalo na mestu na kojem je pronađeno telo Jelene Marjanović

Kurir 27.09.2017
BEOGRAD - U krivičnoj prijavi koja je podneta protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo, kao i u naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Jelena Marjanović ubijena u kanalu kod nasipa... ... kao i da se ubistvo dogodilo 2. aprila 2016. godine… »

Kurir TV ispred kuće Marjanovića: Rasvetljavamo misteriju ubistva Jelene

Kurir 27.09.2017
Tragična smrt Jelene Marjanović, rođene Krsmanović, obavijena je velom tajne. Misterija ubistva pored toga što je zasnovana na čudnim okolnostima u kojima je nestala, a zatim i ubijena, počiva i na porodičnim odnosima sa porodicom njenog supruga… »

Detalji sačekuše u Vranju: "Molim vas pozovite ga da svedoči dok je još živ"!

BK TV 27.09.2017
Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen da je 29. aprila u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, u martu ove godine izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata Jugoslava Cvetanovića. Saša Cvetanović, koga su… »

Kraljevčanka se ubila zbog kredita u švajcarcima

Alo 27.09.2017
Krediti u švajcarcima nastavljaju da uzimaju danak. Zbog bezizlazne situacije u koju su je doveli dugovi u koje je upala zbog kredita u francima, još jedna osoba oduzela je sebi život, piše Poslednja žrtva švajcaraca je žena iz Kraljeva stara oko… »

Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića!

Alo 27.09.2017
U noći između utorka i srede u centru grada, u jednom haustoru ubijen je Jugoslav Cvetanović iz Vranja, potvrđeno je u vranjskoj policiji. - Tačno je da se ubistvo desilo, istraga je u toku pa ne možemo iznositi više detalja – kaže Dragan… »

Cvetanović slutio da će mu ubiti brata!

Alo 27.09.2017
Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen da je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića. U martu ove godine on je izjavio pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata. - Molim vas da mog brata… »

Šokantan preokret u slučaju Marjanović! Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja tvrdi: Imam svedoke da Jelena…

Press 27.09.2017
Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kaže da nije imao priliku da vidi nalaz veštačenja patologa Zorana Stankovića i da, zasad, ostaje pri tvrdnjama da Jelena Marjanović nije ubijena na nasipu u Borči! Foto: Informer.rs On tvrdi i da… »

Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Luke Bojovića

Studio B 27.09.2017
Jugoslav Cvetanović, brat osumnjičenog za ubistvo Luke Bojovića, ubijen je prošle noći u Vranju, pišu „Večernje novosti“. Kako se navodi, Cvetanović, koji je od ranije poznat policiji, ubijen je vatrenim oružjem, a pretpostavlja se da je reč… »

Zoran Marjanović iza rešetaka do suđenja!

Alo 27.09.2017
Advokati Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), tvrde da tužilaštvo nema čvrste dokaze protiv njihovog klijenta i traže da bude pušten na slobodu, dok njihove kolege krivičari smatraju… »

Zoka Mitrović ima sina sa Zoranom?

Alo 27.09.2017
Zorica Mitrović (31), devojka Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene (33), kao zmija noge krije identitet oca svog četvorogodišnjeg sina. Mitrovićeva je nakon Zoranovog hapšenja obelodanila da su u ljubavnoj vezi… »