Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Baštovan ne prepoznaje Zdravkovića kao napadača na Beka

Politika 27.09.2017
Baštovan Milan Marković nije prepoznao optuženog Aleksandra Zdravkovića kao napadača na biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Marković je juče svedočio pred Višim sudom u Beogradu, jer je bio očevidac napada na Beka. Radio je kao… »

Predsednik za "Novosti" Vučić o presudi Miškoviću: Evo vam tajkuni, neka pokradu sve što je stvarano!

Večernje novosti 27.09.2017
Predsednik reagovao na odluk uApelacionog suda u Beogradu da pravosnažno oslobodi vlasnika Delta holdigna Miroslava Miškovića od optužbi da je oštetio putarska preduzeća. Biće ponovljeno suđenje za utaju poreza. EVO vam tajkuni, neka vam vode… »

Tuča dečaka u Rakovici, jednom povređena arkada

Večernje novosti 27.09.2017
Jedan 14. godišnji dečak povređen je u tuči koja se danas dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici. Jedan 14. godišnji dečak povređen je u tuči koja se danas dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne… »

Goloruk razoružao bombaša

Večernje novosti 27.09.2017
Podvig policajca Ivana Embera iz Temerina: Iako van dužnosti, sprečio je masakr savladavši čoveka koji je u ruci držao „kašikaru” sa kojom je nameravao da uđe u gradski autobus. POVRATAK iz posete majci Dragici, sa sedmogodišnjom ćerkom… »

Bogeskog terete za prekoračenje nužne odbrane kad je ubo provalnika

Večernje novosti 27.09.2017
Više tužilaštvo izmenilo optužnicu protiv Saše Bogeskog, koji je usmrtio provalnika u svom stanu u naselju Žarkovo u Beogradu i tereti za ga za ubistvo prekoračenjem nužne odbrane. SUĐENjE Saši Bogeskom odloženo je juče za 14. novembar, jer je… »

Nasilje u porodci: Vređao, pa fizički napao majku

Večernje novosti 27.09.2017
Pripadnici MUP-a u Šidu su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za D. B. (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. ŠID - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu su… »

U Kragujevcu pronađeno šest slika i crteža ukradenih u Sent Galenu

Večernje novosti 27.09.2017
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Srbije pronašli su šest umetničkih slika i crteža, koje su u oktobru 2014. godine ukradene u Sent Galenu u Švajcarskoj. Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP… »

Suđenje ginekologu zbog smrti bebe odloženo na neodređeno

Večernje novosti 27.09.2017
Nastavak postupka protiv ginekologa zbog smrti bebe u Osnovnom sudu u Valjevu. VALjEVO - Suđenje dr Slobodanu Gvozdenoviću, ginekologu ovdašnje Opšte bolnice i aktuelnom gradonačelniku Valjeva, zbog smrti bebe na porođaju, koje sa istragom traje… »

Brutalno nasilje u Sremskim Karlovcima Smrskali mu prste: Čekićem naplaćivali stare dugove?

Večernje novosti 27.09.2017
Još se traga za batinašima koji su u Sremskim Karlovcima brutalno pretukli Milana Ždera (57). Majstor napadnut u vikendici za koju kažu da pripada nekom iz porodice Bekvalac. MEŠTANIN Sremskih Karlovaca Milan Ždero (57), koji je brutalno pretučen… »

Pravosnažna odluka o Marjanovićevom pritvoru u roku od 48 časova

Večernje novosti 27.09.2017
Pred Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu danas je stigao predmet protiv Zorana Marjanovića povodom žalbi na rešenje kojim mu je određen pritvor, a to veće ima rok od 48 sati za odlučivanje. Pred Krivično vanraspravno veće Višeg… »