Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Umalo tragedija na novom Beogradu: Mladića udarila struja u trafo-stanici

Blic 12.12.2017
Muškarca (25) je udarila struja u trafo-stanici na Bežanijskoj kosi danas oko 14 časova, a tom prilikom on je zadobio velike opekotine i prevezen je dalje u KBC "Bežanijska kosa". Sve se desilo u Ulici Milana Vujaklije kod broja 5, a i dalje nije… »

Počela prodaja lux stanova u Beogradu na vodi

Mondo 12.12.2017
Kompanija Belgrade Waterfront objavila je početak prodaje The Residences at The St. Regis Belgrade kolekcije luksuznih apartmana prvi put predstavljenih u Evropi. Stanovi će biti smešteni između 14. i 39. nivoa Kule Beograd, buduće najviše zgrade u… »

Počele prijave za besplatne novogodišnje paketiće u opštini Savski venac

BK TV 12.12.2017
Gradska opština Savski venac obezbedila je novogodišnje paketiće za sve mališane sa prebivalištem na Savskom vencu, uzrasta do 12 godina. Predsednica opštine Irena Vujović pozvala je roditelje da prijave svoju decu do 26. decembra, radi dobijanja… »

Prinudna uprava u zgradama posle Nove godine

Politika 12.12.2017
Zakonski rok za registraciju stambenih zgrada je istekao, ali vlasnici stanova mogu da biraju upravu sve dok im na vrata ne pokuca komunalni inspektor što se očekuje u januaru. Vlasnici stanova koji ni poslednjeg dana zakonom propisanog za registraciju… »

Nedelja Toplice u Beogradu: Od 11. do 15. decembra Topličani se sećaju svog zavičaja

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Svečana akademija "Kosti Vojinoviću u čast" održana je 11. decembra u organizaciji Udruženja Topličana u Beogradu, Udruženja ratnih dobrovoljaca 1912-1918 i Društva srpskih domaćina. Organizatori „Nedelje Toplice u Beogradu“, koja… »

Obeležavanje Svetog Andreja na Voždovcu

Studio B 12.12.2017
Srpska pravoslavna crkva i vernici slave Svetog apostola Andreja Prvozvanog. Opština Voždovac svoju slavu proslavila je sa prijateljima i zaposlenima u prostorijama opštine. Beogradska opština, koja baštini sećanje na ustanak Vožda Karađorđa … »

„BG praksa“ veoma uspešan projekat, grad radi na smanjenju nezaposlenosti

Studio B 12.12.2017
U sportskom centru „Šumice“ u Beogradu večeras je održan karavan „Duh mladosti““ – manifestacija koja promoviše dualno i preduzetničko obrazovanje, zdrave stilove života, sport, aktivizam, volonterizam. Manifestacija je održana u… »

Ski-staza na Adi od 2019.

Večernje novosti 12.12.2017
Nova atrakcija pored Savskog jezera od naredne zime. Skijalište u zatvorenom objektu će biti montažno-demontažno. Trenutno se priprema idejno rešenje. KOŠUTNjAČKA ski-staza od naredne godine mogla bi da ima konkurenciju, i to - u komšiluku… »

Oko 1.800 studenata beogradskog Univerziteta prošlo kroz projekat "BG praksa"

BK TV 12.12.2017
U proteklih osam godina u okviru programa "BG praksa" praktična znanja u brojnim firmama steklo je oko 1.800 studenata beogradskog Univerziteta. U sportskom centru "Šumice" u Beogradu večeras je održan karavan "Duh mladosti". Manifestacija koja… »

"Kontrolori nemaju pravo da legitimišu putnike!"

BK TV 12.12.2017
Zaštitniku građana od početka godine stiglo je 28 pritužbi građana na rad Bus-plus kontrolora. Najčešće su ukazivali na to da ih kontrolori, kada ih uhvate bez karte, vređaju, izbacuju iz prevoza, prete komunalnom policijom. “Ispostavilo se da… »