Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 18.01.2018

Šta sve leči moćni mumio

Večernje novosti 18.01.2018
„Kameno ulje” u Rusiji važi za čudotvoran lek. KRV stene, kameno ulje, suze crnih džinova... Za mumio postoji bezbroj poetskih naziva i prepričava se bezbroj legendi o čudesnom dejstvu ovog planinskog balzama. Drevni lekari su smatrali mumio… »

Vagner se setio Subotića

Večernje novosti 18.01.2018
Srpski štoper napušta Borusiju iz Dortmunda i kad se činilo da je njegova sledeća destinacija Sent Etjen u igru se umešao engleski Hadersfild. NEVEN Subotić napušta Borusiju iz Dortmunda i kad se činilo da je njegova sledeća destinacija Sent… »

Valensija kaparisala talentovanog "romantičara"!

Večernje novosti 18.01.2018
Kako piše "Superdeporte", Uroš Milovanović je oduševio trenere prilikom desetodnevnog boravka u Španiji, pa je doneta odluka da se on kupi kad u oktobru postane punoletan. VALENSIJA je kaparisala 17-godišnjeg napadača OFK Beograda Uroša… »

Turska: Nastavlja se vanredno stanje

Večernje novosti 18.01.2018
Turski parlament izglasao je danas da se vanredno stanje u toj zemlji, proglašeno nakon neuspelog državnog udara 2016. godine, produži za još tri meseca. Turski parlament izglasao je danas da se vanredno stanje u toj zemlji, proglašeno nakon… »

Kris Karter za “Novosti” Autor serije “Dosije Iks”: Okrenuli smo svet naopačke

Večernje novosti 18.01.2018
Tvorac kultne serije koja se posle velikog uspeha, naročito 90-ih, 2016. vratila na male ekrane u ekskluzivnom intervjuu otkriva kako je njegovo TV čedo postalo toliko popularno. NASTALA je još 1993. i postigla neverovatan uspeh širom sveta… »

Jevtović bliži Zvezdi

Večernje novosti 18.01.2018
Uprava turskog kluba trebalo bi u petak da donese definitivnu odluku o obeštećenju koje bi crveno-beli trebalo da plate. MILAN Jevtović bio je van igračkog pogona Antalije za revanš Kupa Turske, što nagoveštava da je za korak bliži Crvenoj zvezdi… »

Bez soli im nema života

Večernje novosti 18.01.2018
Pokrenuta peticija za utvrđivanje vlasništva ulcinjske fabrike "Bajo Sekulić". Budućnost opstanka solane zavisi isključivo od obnavljanja proizvodnje. CENTAR za zaštitu i proučavanje ptica i Društvo "Dr Martin Šnajder Jakobi" pokrenuli su… »

"Pozitivna putarina" smanjuje zagađenje, zarada i do 80 evra mesečno za automobil u garaži

Večernje novosti 18.01.2018
Gradovi su zagađeni, automobili su preplavili ulice metropola i prete ljudskom zdravlju. Vlasti širom Evrope zato pokušavaju na različite načine da ograniče saobraćaj, najčešće tako što naplaćuju ulazak u strogi centar. Gradovi su zagađeni… »

U Vojsci Crne Gore 54 nova vojnika

Večernje novosti 18.01.2018
Ministarstvo odbrane Crne Gore je potpisalo ugovor sa 54 nova vojnika i vojnikinje koji su primljeni u Vojsku Crne Gore na godinu dana, po konkursu raspisanom početkom prošlog novembra. Ministarstvo odbrane Crne Gore je u četvrtak potpisalo ugovor sa… »

Nikolić demantuje interesovanje Videotona za Petrovića: Raća nije realna priča

Večernje novosti 18.01.2018
Partizan već duže vremena pregovara sa Sportingom oko pozajmice viskog veziste na godinu dana, ali "A Bola" piše da Portugalci sada žele isključivo da ga prodaju. VIDEOTON koji sa klupe predvodi Marko Nikolić postao je konkurent Partizanu za… »