Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 18.01.2018

Zvezdina žalba se šalje u UEFA

Večernje novosti 18.01.2018
Advokatski tim kluba iz Ljutice Bogdana završio je žalbu na odluku UEFA o suspenziji stadiona "Rajko Mitić" za meč protiv CSKA 13. februara, i ona će sutra biti na stolu Apelacionog veća. ADVOKATSKI tim Crvene zvezde završio je žalbu na odluku… »

Dan biblioteke grada Beograda: Najčitaniji Orhan Pamuk

Večernje novosti 17.01.2018
Dodelom nagrada obeležen Dan biblioteke grada Beograda. Biblioteka grada Beograda, obeležila je danas 87 godina od osnivanja i dodelila tradicionalna priznanja. Za najčitaniju knjigu stranog autora proglašen je roman "Žena crvene kose" turskog… »

Građani ocenjuju tunel spoja savske i dunavske padine

Večernje novosti 18.01.2018
Počeo javni uvid u plan detaljne regulacije za izgradnju spoja Savamale sa Bulevarom despota Stefana. Ako ne bude primedaba, mašine bi trebalo da počnu probijanje krajem 2018. BEOGRAĐANI od 17. januara mogu da vide predlog plana detaljne regulacije… »

Otkriven uzrok zagađenja drenažnog kanala Kula-Vrbas: JKP "Komunalac" zatečen nalazom

Večernje novosti 18.01.2018
Ekolozi saopštili da je otkriven zagađivač drenažnog kanala između Kule i Vrbasa. Direktor: Havarije nisu bile takve da izazazovu pomor. EKOLOŠKI pokret Vrbasa saopštio je da je vodna inspekcija otkrila da je zagađivač drenažnog kanala… »

Za dve godine "Delta" ulaže 600 miliona €

Večernje novosti 18.01.2018
Kompanija "Delta holding" završila uspešno prošlu godinu i najavljuje nove, milionske, investicije. Žele Sava centar u koji su spremni da ulože 25 miliona evra, dvostruko više od traženog. KOMPANIJA "Delta holding", za prošlu godinu, uplatila je u… »

Navijači PSŽ izviždali Nejmara i pored četiri gola

Večernje novosti 18.01.2018
Čuveni "Ekip" je učinak Brazilca nagradio čistom desetkom, raspalio je njegovu sliku na naslovnoj strani uz naslov "Šou jednog čoveka" GENIJALAN, sebičan, sujetan... Nejmar, veliki majstor fudbala, na poslednjem prvenstvenom meču francuskog… »

Zadrugari u čudu: Maca kuvala kafu u tiganju (video)

Večernje novosti 18.01.2018
Maca Diskrecija često ima bisere o kojima svi pričaju, a deluje kao da joj nikada ne fali inspiracija. MACA Diskrecija jedna je od najinteresantnijih učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruge. Ona često ima bisere o kojima priča… »

Đorđević i ambasador Tunisa o unapređenju saradnje

Večernje novosti 18.01.2018
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas sa ambasadorom Tunisa Seifom Alahom Režabom o unapređenju saradnje u oblasti zapošljavanja. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna… »

Slučaj “DRŽAVNI UDAR” Sinđelić: Trebalo da Mila ubiju tiho

Večernje novosti 18.01.2018
Svedočenjem glavnog svedoka saradnika u Podgorici nastavljeno suđenje u slučaju "Državni udar". Edi Šišmakov je navodno imao sve detalje o kretanju Đukanovića. SVEDOK saradnik se ponaša kao komentator i unižava ugled suda i učesnika na… »

Austrija u strahu od “invazije” Hrvata

Večernje novosti 18.01.2018
Lider socijaldemokrata i donedavni kancelar Kristijan Kern je baš građane Hrvatske izdvojio kao potencijalnu opasnost za tržište rada u alpskoj republici. FENOMEN masovnog iseljavanja iz Hrvatske u međuvremenu nije ostao neprimećen ni u Austriji… »