Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 18.01.2018

Izaslanik EU za Kosmet: Ubistvo Ivanovića ugrožava dijalog

Večernje novosti 18.01.2018
Atentat na Olivera Ivanovića ozbiljno je doveo u pitanje dijalog Beograda i Prištine, ocenio je nekadašnji izaslanik EU za Kosovo Volfgang Petrič. Atentat na Olivera Ivanovića ozbiljno je doveo u pitanje dijalog Beograda i Prištine, ocenio je… »

Podrška Nišlija Sprečeno prinudno iseljenje samohrane majke i njene dece

Večernje novosti 18.01.2018
Građani Niša okupili su se ispred stana samohrane majke dvoje maloletnika, koju bivši suprug godinama pokušava da izbaci iz porodičnog stana, kako bi sprečili da deca usred zime budu izbačena na ulicu. Prinudno iseljenje Nišlijke Olivere… »

Prvo izvršenje smrtne presude u 2018. godini nad "ubicom stezačem"

Večernje novosti 18.01.2018
Čovek poznat po nadimku hjustonski "ubica stezač", zbog načina na koji je ubio četiri devojke pre više od 20 godina, prvi je osuđenik nad kojim će se u 2018. godini izvršiti smrtna presuda. HANTSVIL - Čovek poznat po nadimku hjustonski "ubica… »

Vojska spremna da brani sever KiM

Večernje novosti 18.01.2018
Naš vojni vrh upozorio komandu međunarodnih snaga u Prištini da će zaštititi građane u Pokrajini: Neće se dozvoliti nasilje, poput pogroma 2004. godine. VOJSKA Srbije upozorila je komandu KFOR-a da neće biti samo nemi posmatrač ukoliko na severu… »

Nesreća u Belom Potoku, poginula devojka

Večernje novosti 18.01.2018
Devojka od 24 godine poginula je noćas u prevrtanju automobila usled sudara dva automobila, u 02.20 u ulici General Ždanova, u Belom potoku. BEOGRAD - Devojka od 24 godine poginula je noćas u prevrtanju automobila usled sudara dva automobila, u 02.20 u… »

Nezakoniti krediti u francima

Večernje novosti 18.01.2018
"Udruženje CHF" Poziva ministarstvo finansija, NBS i banke. Valutna klauzula, kažu, ne važi za dinarske pozajmice. NIJEDAN zakon u Srbiji ne poznaje valutnu klauzulu kao dozvoljenu mogućnost kod odobravanja dinarskih kredita, a građani koji su… »

Partizan u problemu: Videoton kvari crno-bele planove, Mađari hoće Petrovića

Večernje novosti 18.01.2018
Mađarski fudbalski klub Videoton uključio se u trku sa Partizanom za dovođenje nekadašnjeg srpskog reprezentativca Radosava Petrovića, prenosi portuglaska A Bola. Mađarski fudbalski klub Videoton uključio se u trku sa Partizanom za dovođenje… »

Razbijeno staklo na prostorijama SNS u Lazarevcu (foto)

Večernje novosti 18.01.2018
Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je tokom noći razbijeno staklo na prostorijama stranke u Lazarevcu. BEOGRAD - Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je tokom noći razbijeno staklo na prostorijama stranke u… »

Grujić: Kardif dobra prilika, uzbuđen sam...

Večernje novosti 18.01.2018
Mladi srpski fudbaler Marko Grujić kaže da u Kardifu ima priliku da se se dokaže i skupi minutažu, ali i obezbedi povratak u Premijer ligu. Mladi srpski fudbaler Marko Grujić kaže da u Kardifu ima priliku da se se dokaže i skupi minutažu, ali i… »

Otkud Haradinaju toliko bogatstvo?

Večernje novosti 18.01.2018
Haradinaj je naime tiho proslavio Novu godinu sa suprugom, troje dece i nećakom u Švajcarskoj – ni manje ni više nego u hotelu Karlton u Sankt Moricu. Švajcarski list Noje cirher cajtung objavio je tekst u kojem piše o baškarenju kosovskog… »