Regioni arhiva vesti 16.03.2018

Gori kuća kod Doma učenika

Jugmedia 16.03.2018
Dve vatrogasne ekipe trenutno gase požar koji je buknuo pre 20 minuta u privatnoj kući u Ulici Branka Radičevića kod Doma za učenike u blizini nove pijace u Leskovcu. Kako saznajemo povređenih nema, a požar će biti, uveravaju nas vatrogasci, brzo… »

Vakcinisano 92 odsto građana

RT Kragujevac 16.03.2018
Kragujevčani nemaju razloga za zabrinutost kada je reč o oboljenju od malih boginja tvrde u Institutu za javno zdravlje, a ovu tvrdnju potrvrđuju i doktori Doma zdravlja Kragujevac. Epidemiološka slika u Kragujevcu je stabilna jer je vakcinisano oko… »

Zbog ukidanja Kraljevine porastao broj starleta: POKS traži da se ispita odakle Soraji 250.000 evra

Telegraf 16.03.2018
- Da zlo bude veće, profesori, lekari, privatni preduzetnici, uredno plaćaju porez državi, a starlete ne - naveo je Mirko Čikiriz, zamenik predsednika pokreta. Pokret obnove Kraljevine Srbije traži od nadležnih da ispitaju imovinu " starleta", a… »

(Video) Terminatorka iz Pranjana: Ne kačite se s baka Leposavom (87), golim rukama zadavila kunu u svom kokošinjcu a onda…

Kurir 16.03.2018
GORNJI MILANOVAC - Leposava Đurović (87) iz Pranjana golim rukama je zadavila kunu koju je zatekla u kokošinjcu, gde joj je mesecima uništavala živinu. Porodici Đurović već neko vreme su nestajale kokoške, ali nisu mogli da otkriju razlog tome… »

Prvi valjevski polumaraton

Valjevska posla 16.03.2018
Od ovog juna, i Valjevo će imati svoj polumaraton. “Valjevski polumaraton u organizaciji SU “Varatonac” biće održan 10. juna i na taj dan će ulice grada biti otvorene za zaljubljenike u trčanje, ali i za one koji žele da pruže osmeh, ljubav… »

Smenjen načelnik Zlatiborskog okruga

Glas Zapadne Srbije 16.03.2018
Nova Varoš - Kako Glas zapadne Srbije saznaje smenjen je Dimitrije Paunović načelnik Zlatiborskog okruga, a na njegovo mesto je postavljen Boban Perišić. Paunović odlazi sa te pozicije, a na njegovo mesto postavljen je Boban Perišić. Smenjeni… »

Počeo festival „Zlatna kulisa“

RT Kragujevac 16.03.2018
Festival amaterskih pozorišta „Zlatna kulisa“, koji četvrti put organizuje Studentski kulturni centar, održava se u sali Prirodno matematičkog fakulteta. Tokom četiri večeri trajanja festivala biće izvedeno 8 predstava. Predstavom… »

Ubistvo u Papratištu, zadavio ženu golim rukama; Smenjen načelnik Zlatiborskog okruga – POGLEDAJTE U VESTIMA GZS

Glas Zapadne Srbije 16.03.2018
Najnovije vesti od Valjeva do Prijepolja pogledajte na sajtu Glasa zapadne Srbije. - Uskoro promena Statuta opštine Lučani - Ko će dobiti nagradu grada Valjeva? - Pribojci dobijaju kružni tok. Da li će se snaći bolje od Užičana? - Čačak… »

(FOTO) Filmska akcija u Užicu: Policija blokirala ulaz i izlaz i grada, uhapšeno nekoliko muškaraca

Užice oglasna tabla 16.03.2018
U Užicu je popodne počela velika policijska akcija u kojoj je jedan deo grada bio blokiran, saznaje Kurir sa lica mesta. Na licu mesta je prisutno više policijskih vozila, kombija i džipova. Policija je blokirala ulaz i izlaz i grada, a kako… »

Mesne zajednice u Kragujevcu dobiće svoje lične karte?! Evo šta to znači!

iKragujevac 16.03.2018
Sve mesne zajednice na teritoriji Grada Kragujevca dobiće svoje lične karte. To je dokument koji podrazumeva kompletnu sliku i situaciju na terenu od komunalne infrastrukture do objekata koje jedna mesna zajednica mora da ima. U saradnji sa savetima… »