Regioni arhiva vesti 16.03.2018

Predstava za bebe i najmlađe "Šareno drvo" u Pozorištu za decu

InfoKG 16.03.2018
Predstava za bebe i najmlađe "Šareno drvo" rediteljke Anđelke Nikolić biće izvedena sutra od 10 i 12 časova u Pozorištu za decu. “Kroz oblak, kišu, dugu i razne neobične ambijente, publiku će voditi glumica Dubravka Brkić i glumac Petar… »

Brajović: "Pomor" lokalnih medija zbog manjka novca

N1 Info 16.03.2018
Mediji u Srbiji, prvenstveno lokalni, posle usvajanja seta medijskih zakona, dobijaju između 25 i 30 odsto novca koji je ranije bio dostupan iz budžeta, što je dovelo do "pomora" lokalnih medijskih kuća, izjavio je u Nišu generalni sekretar… »

Zadavio ženu golim rukama

Glas Zapadne Srbije 16.03.2018
Požega - Požeška policija uhapsila je R. M. (59) iz sela Papratište, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, navodi se u saopštenju MUP - a. Naime, postoje osnovi sumnje da je on svoju suprugu u porodičnoj kući u… »

Ambasador Francuske: Nema problema između Vulina i Ambasade

N1 Info 16.03.2018
Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni izjavio je u Beogradu da između njegove Ambasade i srpskog ministra odbrane Aleksandra Vulina ne postoji nikakav problem povodom želje jedne francuske firme da kupi zemljište Ministarstva odbrane Srbije… »

Tužbe protiv NATO država kreću sa juga

OK radio 16.03.2018
U Eparhijskom domu u Vranju održan je preliminarni skup u formiranju lokalnog Saveta za pripremanje tužbi protiv država članica NATO alijanse zbog posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom 1999. godine. Pored domaćina skupa, „Udruženja… »

Morbile: Preminula beba zaražene majke

OK radio 16.03.2018
Beba koja je rođena na Infektivnoj klinici u Nišu, gde se majka lečila od morbila, preminula je na Dečjoj internoj klinici. "Uzrok smrti je krvarenje u centralnom nervnom sistemu kao posledica nezrelih krvnih sudova, a usled prevremenog rođenja"… »

Ulica u kojoj se obrušila kuća već 11 dana zatvorena za saobraćaj

Politika 16.03.2018
Prokuplje – Zbog opasnosti od urušavanja susednih kuća, ali i nereagovanja vlasnika koji žive van Prokuplja a kojima je opština naložila da hitno uklone zemlju sa kolovoza, lokalna samouprava je započela izradu elaborata nakon čega će biti… »

Junak bez takmaca

Politika 16.03.2018
Sveta nedelja pozdravi srpsko oružje, a eskadron majora Mihaila Gavrovića zasta kod Surčina, gde on uzviknu svoje prosto, ali neumitno: napred!... Čačak – O ovakvima se nekad pevalo u epu. Mundir je mnoge nosio, on je nosio mundir. Da bi lovac… »

Koferi puni švercovanih cigareta

OK radio 16.03.2018
Vranje - Carinici su u sredu, u saradnji sa policijom, prilikom kontrole autobusa, na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 1.500 paklica cigareta „marlboro“ i „vinston“, saopštila je Uprava carina. Na graničnom… »

Radnike "Vodovoda" uslovljavaju da potpišu da nisu "odali" direktora

Južne vesti 16.03.2018
Nakon pisanja Južnih vesti da je i parama preduzeća direktoru Dragiši Simiću kupljen slušni aparat, dok oni primaju minimalac zbog štednje, radnici JKP Vodovod i kanalizacija u Aleksincu tvrde da ih sada uslovljavaju da potpišu izjavu da nisu slali… »