Regioni arhiva vesti 16.03.2018

Stiskala je svoju žensku torbicu nasred Bora, ali policajcima nije pobegla: Uhapsili su je čim su zavirili u nju

Telegraf 16.03.2018
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu. Borska policija lišila je slobode svoje sugrađane J.P. (26) i P.R. (41) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u… »

Bujanovčanin uhapšen zbog marihuane

Jug press 16.03.2018
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, odredili su zadržavanje do 48 sati N.A (1995) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično… »

Zakazana 15-ta redovna sednica Skupštine grada Kragujevca!

iKragujevac 16.03.2018
U petak 23. marta održaće se 15-ta redovna sednica Skupštine grada Kragujevca! Na sednici je predložen sledeći dnevni red: 1. Predlog odluke o rebalansu budžeta grada Kragujevca za 2018. godinu 2. Predlog odluke o izmenama Odluke o ostvarivanju… »

U vranjskoj Gimnaziji „Nedelja škole“

Jug press 16.03.2018
VRANJE Gimnazija „Bora Stanković“ u Vranju, od 20. do 28. marta, brojnim aktivnostima obeležiće Dan škole. Jedan od značajnijih događaja, koji će biti u znaku obeležavanja 137 godina postojanja i rada ove obrazovne ustanove je otvaranje Ruskog… »

Brana Prvonek dobija prostorni plan

OK radio 16.03.2018
Pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture mr Đorđe Milić, održao je u Vranju javnu prezentaciju Plana područja posebne namene sliva akumulacije brane Prvonek. Prezentaciji su prisustvovali gradonačelnik Slobodan Milenković sa… »

Besplatna priprema za polaganje male mature

iKragujevac 16.03.2018
Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade organizuju pripremnu nastavu za polaganje male mature. Nastava će biti realizovana u saradnji sa Prirodno-matematičkim i Filološko – umetničkim fakultetom. Nastava za matematiku, fiziku, hemiju i biologiju… »

Drugi GIMPI FEST u pirotskoj Gimnaziji izazvao veliko interesovanje

Jugmedia 16.03.2018
Pod sloganom “ Znanje je bitcoin budućnosti“, nadareni učenici pirotske Gimnazije na Drugom Festivalu nauke GIMPI FEST pokazali su svoju kreativnost iz devet oblasti, i upoznali sadašnje osnovce sa radom škole koja ima tradiciju dugu 139 godina… »

N. Pazar: Opasne hemikalije u fabrici, magacin se urušava

Press 16.03.2018
Novi Pazar -- Odbor poverilaca Tekstilnog kombinata "Raška" u stečaju iz Novog Pazara obavestio o štetnim hemikaliama koje se nalaze u krugu fabrike. Foto: Promo Odbor je obavestio Ministarstvo zaštite životne sredine i stečajnog sudiju o lošem… »

Kragujevac uskoro dobija novu autobusku stanicu

RT Kragujevac 16.03.2018
Ukoliko grad Kragujevac u postupku prodaje nepokretnosti poslovne i pomoćne zgrade Univerzal banke AD Beograd u stečaju bude najpovoljniji ponuđač, Kragujevac će uskoro dobiti novu autobusku stanicu. Reč je o objektu površine 11 298 kvadrata… »

Izložba XIX Salona antiratne karikature otvorena u Bidgošću

Ritam grada Kg 16.03.2018
Prenoseći poruke mira koje upućuju karikaturisti iz celog sveta okupljeni oko kragujevačke antiratne manifestacije, izložba XIX Salona antiratne karikature do 14. aprila je otvorena u Univerzitetskoj biblioteci “Kazimierza Vielkiego” u Bidgošću… »