Regioni arhiva vesti 16.03.2018

Uhapšen sa kilogramom marihuane

Jugmedia 16.03.2018
Na parking prostoru pored automobila N.A. u jednom mestu u blizini Bujanovca, pripadnici MUP-a pronašli su juče oko kilogram marihuane za koju se sumnja da je ovaj dvadesettrogodišnjak ispustio kada je ugledao policiju. Osumnjičenom je određeno… »

Bujanovčanin uhapšen zbog marihuane

Jug press 16.03.2018
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, odredili su zadržavanje do 48 sati N.A (1995) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično… »

Zakazana sednica SG: Odbornici raspravljaju o rebalansu budžeta za 2018.

InfoKG 16.03.2018
Redovna sednica Skupštine grada Kragujevca, 15. po redu, zakazana je za petak, 23. mart, od 9 sati. Odbornici će, između ostalog, raspravljati o rebalansu budžeta za 2018. i izmeni odluke o programu podrške za vantelesnu oplodnju. Očekuje se da kroz… »

U vranjskoj Gimnaziji „Nedelja škole“

Jug press 16.03.2018
VRANJE Gimnazija „Bora Stanković“ u Vranju, od 20. do 28. marta, brojnim aktivnostima obeležiće Dan škole. Jedan od značajnijih događaja, koji će biti u znaku obeležavanja 137 godina postojanja i rada ove obrazovne ustanove je otvaranje Ruskog… »

Akumulaciona brana Prvonek dobija planski dokument

Jugmedia 16.03.2018
Važno je da akumulaciona brana Prvonek kod Vranja dobije planski dokument koji do sada nije imala i time će se utvrditi režimi i zone zaštite akumulacije, izjavio je danas pomoćnik ministra saobraćaja, infrastrukture i građevinarstva Đorđe Milić… »

Besplatna priprema za polaganje male mature

iKragujevac 16.03.2018
Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade organizuju pripremnu nastavu za polaganje male mature. Nastava će biti realizovana u saradnji sa Prirodno-matematičkim i Filološko – umetničkim fakultetom. Nastava za matematiku, fiziku, hemiju i biologiju… »

Gimnazijalci priredili drugi po redu GIMPI fest – Festival nauke

Pirotske vesti 16.03.2018
Danas se u Sokolani pirotske Gimnazije održava drugi po redu GIMPI fest – Festival nauke koga organizuju učenici pirotske Gimnazije. Na drugom festivalu predstavili su se nadareni đaci iz oblasti fizike, hemije, matematike, sociologije, istorije i… »

N. Pazar: Opasne hemikalije u fabrici, magacin se urušava

Press 16.03.2018
Novi Pazar -- Odbor poverilaca Tekstilnog kombinata "Raška" u stečaju iz Novog Pazara obavestio o štetnim hemikaliama koje se nalaze u krugu fabrike. Foto: Promo Odbor je obavestio Ministarstvo zaštite životne sredine i stečajnog sudiju o lošem… »

Kragujevac uskoro dobija novu autobusku stanicu

RT Kragujevac 16.03.2018
Ukoliko grad Kragujevac u postupku prodaje nepokretnosti poslovne i pomoćne zgrade Univerzal banke AD Beograd u stečaju bude najpovoljniji ponuđač, Kragujevac će uskoro dobiti novu autobusku stanicu. Reč je o objektu površine 11 298 kvadrata… »

Izložba XIX Salona antiratne karikature otvorena u Bidgošću

iKragujevac 16.03.2018
Prenoseći poruke mira koje upućuju karikaturisti iz celog sveta okupljeni oko kragujevačke antiratne manifestacije, izložba XIX Salona antiratne karikature do 14. aprila je otvorena u Univerzitetskoj biblioteci “Kazimierza Vielkiego” u Bidgošću… »