Regioni arhiva vesti 24.09.2018

Cvetanović: Jura do 2021. ima obavezu da zadrži sve uposlenike

Jug press 24.09.2018
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao danas da Jura ima obavezu da zadrži radnike do 2021. godine. „Ako možete da pogledate ugovor, a on je bio godinu ipo dana javno na sajtu, do 2021. godine kompanija Jura ima obavezu da zadrži… »

Neće Jura iz Srbije: Korejska kompanija demantuje da će deo proizvodnje preseliti u Albaniju i otpustiti radnike

Kurir 24.09.2018
BEOGRAD - Kompanija Jura demantovala ; danas da će deo proizvodnje iz Leskovca preseliti u Albaniju i otpustiti radnike. Kako je u zvaničnom saopštenju Jure za Prvu TV navedeno, u Juri neće biti otpuštanja i ne postoje planovi za preseljenje dela… »

Međunarodna nedelja gluvih obeležava se i u Kragujevcu

RT Kragujevac 24.09.2018
Povodom Međunarodne nedelje gluvih, u Skupštini grada organizovan je prijem za predstavnike Udruženja gluvih i nagluvih Šumadijskog okruga. Tim povodom predstavljene su mnogobrojne aktivnosti kojima će biti obeležena ova nedelja. Međunarodni dan… »

Kragujevac: Ubica čekao Radoša ispred njegove kuće 5 dana!

iKragujevac 24.09.2018
Ubica Aleksandar Miloradović (21) pre ubistva Radoša Joksimovića, pet dana ga je čekao ispred njegove kuće. Policija tragala za Radošem zbog tuče vikend pre ubistva. Pre pucnjave u kragujevačkom restoranu „Neptun“ kada je ubijen bivši MMA… »

Novi Sad: Bez prinudnih upravnika

Večernje novosti 24.09.2018
U Novom Sadu nije završena registracija stambenih zajednica. Nepoznat broj zgrada koje nisu izabrale upravitelja. U REGISTRU stambenih zajednica koji vodi Republički geodetski zavod, na teritoriji Novog Sada su registrovane 3.972 stambene zajednice. Od… »

Ugljanin – “Sveti Sava je naš i djeca će ga učiti na bosanskom jeziku”

Sandžak press 24.09.2018
U udžbeniku Muzička kultura za 6. razred osnove škole nastave na bosanskome jeziku, iznova se našoj djeci potura crkvena himna, himna osnivaču Srpske pravoslavne crkve i svecu Rastku Nemanjiću svetom Savi. Iako smo se kao kolektivitet, zahvaljujući… »

Promocije stripa ”Duge noći i crne zastave” i koncert Smak tribute banda

Plus online 24.09.2018
Promocija stripa ”Duge noći i crne zastave” autora Dejana Stojiljkovića, koji govori o bici za Pirot 1386. godine i istorijatu pirotske tvrđave, biće održana u subotu 29. septembra u 19.00 časova u holu Doma vojske. Posle predstavljanja stripa… »

Ponovo gore pesničke vatre zlatiborske

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čajetina - Manifestacija Pesničke vatre zlatiborske održana je peti put na Zlatiboru, u hotelu Palisad i na Šumatnom brdu, saopšteno je na sajtu opštine. Tradicionalnu kulturnu manifestaciju otvorio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović… »

Više od 2000 dece na pančevačkom Sajmu sporta

RTS 24.09.2018
U Pančevu je održan drugi "Sajam sporta" na kojem je učestvovalo više od dve hiljade dece predškolskog uzrasta i đaka do 4. razreda. Na 32 poligona učili su osnovna pravila u različitim sportovima i vežbali sa iskusnijim sportistima. Deca u… »

U niškoj Tvrđavi takmičenje za đake “Kakav si kvizičar”

Južne vesti 24.09.2018
Učenici osnovnih i srednjih škola koje fasciniraju prirodne pojave, koji dobro razmišljaju pod stresom i imaju slične prijatelje, pozvani su da se prijave za takmičenje u (ne)poznavanju fizike "Kakav si kvizičar", koje će se održati u niškoj… »