Regioni arhiva vesti 24.09.2018

Učenici trenirali na odmoru pa se povredili: Đaku naprsla ruka na 4 mesta

Kurir 24.09.2018
Učenik Elektrotehničke škole "Nikola Tesla" zadobio je naprsline leve ruke čak na četiri mesta. Njega je zbrinula Hitna medicinska pomoć, posle čega je on smešten na Dečiju hiruršku kliniku gde mu je stavljen gips i gde je hospitalizovan. Ovaj… »

Nana Umihana iduće godine puni 100 godina: “Ljudi zbog sikiracije stradaju”

Sandžak press 24.09.2018
Mada će iduće godine navršiti stotu, nana Umihana Kačar iz novopazarskog sela Požega još dobro vidi i čuje, sama telefonira, plete unucima čarape, a sve do ovoga ljeta čuvala je i ovce, pišu “Novosti”. Ne pije lijekove, kod ljekara je bila… »

SOČ: Očekujemo hitan razgovor sa predstavnicima Vlade

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak - Radikalizacija štrajka prosvetnih radnika počela je danas i trajaće do kraja meseca, kada predstavnici Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije očekuju sastanak sa predsednicom Vlade RS Anom Brnabić, ministrom finansija Sinišom Malim… »

Rotaraktovci renovirali dvorište OŠ “Julijana Ćatić” (FOTO) (VIDEO)

InfoKG 24.09.2018
U okviru akcije "Izgradimo deci" članovi Rotarakt kluba Kragujevac renovirali su dvorište Osnovne škole "Julijana Ćatić" u Stragarima, a za te namene je utrošeno gotovo 600.000 dinara. Sređeni su mobilijar, kao i tereni za mali fudbal i basket… »

I mapa Vranja na meti huligana

OK radio 24.09.2018
Tokom vikenda, nepoznati huligani teško su oštetili mozaik mapu Vranja na platou ispred spomenika čika Miti u najstrožem centru grada. Mozaiku nedostaje čitav jedan deo koji je, očito namerno, slomljen i iščupan iz celine. Pored toga, oštećen je… »

Hitna u novoj zgradi

Radio sto plus 24.09.2018
Hitna pomoć novopazarskog Doma zdravlja premeštena je danas u novu zgradu u Ulici generala Živkovića i u njoj će vršiti prijem pacijenata, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove. Ovu odluku nedavno je najavio direktor Doma zdravlja Ervin Ćorović… »

Andrej Prtenjak osvojio pet medalja u Pukovcu i Visokom (FOTO)

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak/Pukovac – Proteklog vikenda je u Pukovcu održan 13-ti karate turnir “Katana kup Pukovca”. Mladi karatista iz Čačka Andrej Prtenjak se na ovom takmičenju okitio sa dve zlatne medalje. Takođe, Andrej je učestvovao i na turniru u Visokom… »

Da bi kupus bio dobro “kiso” potrebne su tri stvari

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak - Za dobar kiseli kupus jedini recept je so, voda, sorta bravo i dosta napora, kaže Sonja Gugović koja u čačanskom selu Zablaće već godinu dana proizvodi i pakuje “Kiso” kupus. Oko 70 tona kiselog kupusa prošle godine Sonja je plasirala… »

U toku završni asfalterski radovi u Takovskoj ulici

Pirotske vesti 24.09.2018
Početkom građevinske sezone urađeni su trotoari sa desne strane u Takovskoj ulici, gledajući iz pravca Guševice, a u prethodnih dvadesetak dana, radi se na levoj strani trotoarnih površina. Popločavaju se trotoari, uređuje parking i od danas, i… »

„Sloboda“ čuva zdravlje sugrađana

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak - Gradsko rukovodstvo sa predstavnicima Zavoda za javno zdravlje Čačak, posetili su danas kompaniju „Sloboda“, tako da su bili u prilici da obilaskom određenih objekata vide na koji način ova kompanija radi po važećim standardima i u… »