Regioni arhiva vesti 24.09.2018

U privatnim vrtićima još 600 slobodnih mesta

RT Kragujevac 24.09.2018
Gradska uprava za vanprivredne delatnosti uputila je Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na nadoknadu dela troškova za boravak dece u privatnim predškolskim ustanovama na teritoriji grada Kragujevca, za decu koja se nalaze na izvodu… »

„Teatar to je sada“ – 13. Međunarodni pozorišni festival „JoakimInterfest“

RT Kragujevac 24.09.2018
U Knjaževsko srpskom teatru predstavljen je program 13. Međunarodnog pozorišnog festivala „JoakimInterfesta“ koji se održava od 9. do 15. oktobra. Ove godine, odabrano je 6 predstava iz Hrvatske, Rusije, Republike Srpske, Amerike i Srbije. Pod… »

Počeo „Peti Medijana sport fest 2018”

Jug press 24.09.2018
NIŠ U organizaciji Gradske opštine Medijana, na terenima Osnovne škole „Dušan Radović“ u Nišu počeo je peti po redu Medijan sport fest 2018. U petodnevnim sportskim nadmetanjima učestvovaće oko 700 učenika iz 10 osnovnih i 12 srednjih škola… »

Kolektor - put u budućnost

Večernje novosti 24.09.2018
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u radnoj poseti Vranjskoj banji. Prečišćavanje otpadnih voda jedan od uslova za dolazak stranih investitora. POTPREDSEDNIK Vlade Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture… »

U Mesić tri miliona evra

Večernje novosti 24.09.2018
Najvrednija investicija u poslednjoj deceniji u Vršcu. Od sedam kilometara dugog potoka, uređuje se 2,6 km. POTOK Mesić više neće biti ruglo i veliki ekološki problem Vršca, jer je u julu počela dugoočekivana sanacija njegovog korita. Trenutno se… »

Uhapšena sedmorica, među njima i fitosanitarni inspektor: Pokušali da u Aleksincu prodaju zaražene nektarine vraćene iz…

Kurir 24.09.2018
BEOGRAD - Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila sedam osoba, medju kojima i fitosanitarnog inspektora, zbog sumnje da su primili i dali mito da bi nektarine zaražene bakterijom… »

Vučić: Počeli smo da ostvarujemo snove,u narodu imali saveznika (livestram video)

IndeksOnline 24.09.2018
BEOGRAD – Srbija je pre četiri godine bila na ivici bankrotstva, a danas je nada čitave jugoistočne Evrope, preneo je danas predsednik Aleksandar Vučić reči Klausa Švaba, osnivača Svetskog ekonomskog foruma, koje je izgovorio na zasedanju tog… »

Šumadijski prag – kragujevačke banje 2. deo (Lekovite vode Šumadije)

RT Kragujevac 24.09.2018
Kultna emisija ponovo sa Vama! Na samom početku novog serijala podsećamo na zaboravljene banje Kragujevca. Da li ste znali da banja u Kormanu leči kostobolju i reumu ili da banja u Voljavči leči konjuktivitis, kožne bolesti, išijas, kostobolju i… »

JURA Proizvodnja se ne seli u Alabniju, radnici se ne otpuštaju

Jugmedia 24.09.2018
Predstavnici Jure Leskovac oglasili su se danas saopštenjem sa jednom rečenicom u kojoj demantuju da će proizvodnja biti preseljena u Albaniju i da će biti otpuštanja radnika. „U vezi novinskog clanka gde se kaze da se otpustaju radnici i… »

Vranjski maratonci nižu uspehe

Jug press 24.09.2018
VRANJE Vranjski maratonci su tokom proteklog vikenda učestvovali na dva takmičenja. Kristijan Stošić je učestvovao na medjunarodnom trijatlonu koji je održan na Adi u Beogradu i sa svojom ekipom je osvojio treće mesto u generalnom plasmanu… »