Izvor: Kurir arhiva vesti 13.02.2019

Manekenku krmača ujela za d.Pe nasred plaže: Jedva izvukla živu glavu, ali ožiljak će nositi ceo život! (video)

Kurir 13.02.2019
Manekenka je doživela neverovatnu stvar na plaži kada je iznenada naišlo krdo divljih svinja i napalo je s leđa. Sve je zabeležila kamera, a snimak je obišao svet. Mišel Levin koja je poreklom iz Venecuele podelila je sa svojim pratiocima na… »

Sastanak u Beču: Zagorka Dolovac sa Generalnim tužiocem Austrije

Kurir 13.02.2019
Republički javni tužilac Zagorka Dolovac se po pozivu Generalnog tužioca Republike Austrije, gospodina dr Franca Plohla, nalazi u radnoj poseti Generalnom tužilaštvu i Ministarstvu pravde Republike Austrije. Tokom današnje posete u Palati pravde u… »

Vanredno stanje! David napustio rijaliti: Došle su po njega i izvukle ga napolje! Situacija nikad ozbiljnija! (video)

Kurir 13.02.2019
David Dragojević osamio se pa dozivao pomoć držeći se za glavu. On se žalio na bolove u glavi, te da će se srušiti ako neko ne dođe po njega. Ubrzo je stigla pomoć i zadrugar je napustio imanje u Šimanovcima. "Jel može neko iz produkcije da… »

Saobraćajka kod Kuršumlije: Automobilom sletele s puta, povređene dve devojke

Kurir 13.02.2019
KURŠUMLIJA – U saobraćajnoj nezgodi kod Kuršumlije, povređene su dve ženske osobe, od kojih je jedna maloletna. Ona je prebačena na Dečiju kliniku u Nišu, zbog povreda koje je zadobila. Njena prijateljica od osamnaest godina koja je bila vozač… »

Mihajlovićeva sa novom ambasadorkom Stjuart: Postoji zainteresovanost australijskih preduzetnika da investiraju u Srbiju

Kurir 13.02.2019
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ambasadorka Australije Rut Stjuart razgovarale su danas o mogućnostima saradnje dve zemlje. Mihajlovićeva je istakla da Srbija i Australija imaju dobre… »

Podrška mladim naučnicima – četvrti Konkurs „Istraži. Promeni” programa: Pokreni se za nauku u toku

Kurir 13.02.2019
Beograd, februar 2019. godine – Konkurs „Istraži. Promeni” programa POKRENI SE ZA NAUKU, kојi sprovodi Centar za razvoj liderstva, uz finasijsku podršku kompanije Filip Moris otvoren je četvrtu godinu zaredom i trajaće do 05. maja. Nakon tri… »

Šok intervju! Aleksanda Subotić nikad brutalnija: David Anu samo j*be kad je pijan, a mene voli! Evo šta će se desiti sa…

Kurir 13.02.2019
Aleksandra Subotić, posle diskvalifikacije iz rijalitija, otvorila je dušu o svemu što je tišti. Iako je njen verenik David Dragojević u rijalitiju smuvao Anu Korać, Sandra je ubeđena da sportista i dalje voli nju, a da je sa starletom samo kad je… »

Deu Đurđević čeka teška operacija karlice: Voditeljka ne može da podigne noge, a evo kako je reagovala kad su joj lekari…

Kurir 13.02.2019
Mladen Mijatović i doktor koji je operisao Đurđevićevu, Marko Bumbaširević, kažu da je dobro podnela vest da joj je ruka bila otkinuta. Njena hrabrost i psihička jačina oduševila je čitavo osoblje VMA. U ponedeljak u 14 časova prošla su… »

Times of israel o sramoti Sergeja trifunovća Veliča one koji su pomagali okupatorima Srbije u ubijanju hiljade Jevereja!

Kurir 13.02.2019
Izjava glumca i predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, kojom vređa sve žrtve nacističkog režima veličajući zloglasnog Dimitrija Ljotića, osim osude Jevrejske opštine Beograd (JOB) i velikog dela javnosti, odjeknula je i u… »

Ubio rođenu majku, a pred ovom ženom bio kao jagnje: Jesam, pomagala sam mu! Žao mi je ljudi koje je pobio, ali žao mi i…

Kurir 13.02.2019
Otkriveno ko je starica sa video snimka koji je objavio višestruki ubica Edin Gačić. Dok se igrao sa jarićima rekao je da mu je ona jedina pomogla po izlasku iz zatvora. Sadija Todorovac (80) starica živi u banjalučkom naselju Novoselija, u kojem je… »