Izvor: Kurir arhiva vesti 13.02.2019

Devojka brutalno ubijena na pumpi, a sada je svedok otkrio nove detalje: Ubica me je gurnuo, a onda sam čuo i pucanj! Kristina…

Kurir 13.02.2019
Radnik benzinske pumpe Darko Stankov, svedočio je na suđenju Milošu Srebriću koji je osumnjičen za ubistvo Kristine Kaplanović koje se dogodilo maju 2017. godine. Njega, zbog pretnji koje je dobio, od prošle godine čuva policija. - Čuo sam udarac… »

Pokušali da uvezu hiljade kilograma otrovnih mandarina u republiku srpsku: Zabranjen uvoz voća iz Turske zbog pesticida

Kurir 13.02.2019
Fitosanitarna inspekcija Republike Srpske zabranila je uvoz 10.400 kilograma mandarina poreklom iz Turske zbog povećanog sadržaja pesticida. Kako je navedeno, zabrana je doneta tokom redovnog pregleda pošiljke hrane pri uvozu. "Na osnovu izveštaja o… »

Nema povređenih: Požar u upravnoj zgradi rudnika Jama

Kurir 13.02.2019
Do požara je došlo u jednoj od kancelarija, a uzroci požara tek treba da se utvrde. BOR - U upravnoj zgradi rudnika bakra "Jama" kompanije Ziđin, večeras je izbio požar u kome nema povređenih. Do požara je došlo u jednoj od kancelarija, a uzroci… »

Decu držali u psećem kavezu, a hranu im zaključali: Kada su policajci došli na ovo imanje, sačekao ih je jeziv prizor…

Kurir 13.02.2019
Četvoro neuhranjene dece starosti do pet godina pronađeno je na imanju u Teksasu blizu Rouma, a dvoje najstarijih bilo je zaključano u psećem kavezu. Deca – dečaci starosti pet, tri i jednu godinu i četvorogodišnja devojčica – pronađena su… »

Lada ili kako se V.Dj. Zaljubio u žiguli! Ah, silne ljubavi, a u nju gura prasiće i burad s naftom! Svašta tu može još da…

Kurir 13.02.2019
Lade smo se olako odrekli zarad novih limuzina. A spasla nas je sedamdesetih pa sve do kraja devdesetih godina, a najviše u vreme sankcija! Sad je V.DJ. spasava od zaborava. Ovo su sve dobre i loše strane ovog „aftamabilja“. Kurir.rs Kurir Autor… »

Nestanak prijavljen krajem novembra: Žena (42) koja je pronađena u šumi kod Kragujevca preminula od prevelike doze lekova?

Kurir 13.02.2019
Žena (42) koja je pronađena mrtva u šumi u Korićanima kod Kragujevca je najverovatnije preminula od prevelike doze lekova, rečeno je danas u Višem javnom tužilaštvu. Prema rečima portparolke Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu Vesne… »

El Čapo sprema novi potez: Advokat otkrio planove narko-bosa posle osuđujuće presude (video)

Kurir 13.02.2019
Advokat Hoakina Gusmana, poznatijeg kao El Čapo izjavio je danas da će se on žaliti na presudu o krivici. Džefri Ličman je izjavio ispred zgrade suda u Bruklinu da se odbrana "borila divlje" na suđenju i da će "nastaviti da se bori" za Gusmana… »

Samoubistvo u Zemun Polju: Muškarac se bacio pod voz u blizini sportskog aerodroma

Kurir 13.02.2019
Na železničkoj pruzi, u blizini sportskog aerodroma u Zemun Polju, muškarac star oko 40 godina izvršio je samoubistvo skokom pod voz. Prvi rezultati istrage ukazuju da je čovek prethodno najavio da će da se ubije. Istraga o ovom nesrećnom slučaju… »

Isplivao šok snimak! Šako Polumenta do detalja objašnjava šta bi radio devojci: P*ši mi ga i liži, da te udaram po licu…

Kurir 13.02.2019
Šako Polumenta ponovo je akter porno klipa. Pevač se pre dve godine našao u središtu skandala kada je tada maloletna Mina Vrbaški, inače učesnica rijalitija, objavila njegove sada već čuvene snimke na kojima govori: "Nedostaješ, dođi da me… »

Ambasador Nelson dovodi i svog dečka u BiH: Naša sledeća stanica je Sarajevo!

Kurir 13.02.2019
Novi američki ambasador u BiH Erik Nelson ovih dana bi trebalo da dođe u Sarajevo, a to je najavio i njegov partner Filipo Tatoni-Markozi na Instagramu napisavši da je njihova sledeća destinacija - Sarajevo. "Mi smo tu. Ambasador Erik Nelson. Naša… »