Izvor: Kurir arhiva vesti 13.02.2019

Bari plaća da se biciklom ide na posao: Građani će novac dobijati po kilometru, evo koliko!

Kurir 13.02.2019
Grad Bari prvi je u Italiji koji će plaćati građanima da biciklom dolaze na posao. Gradonačelnik Barija, Antonio Dekaro, planira da "udvostruči broj bicikala u gradu ove godine" i zato će pokrenuti pilot-projekat koji će trajati četiri meseca. U… »

Obrt! Samo je on znao šta sledi! Miljana i Marija se vratile u rijaliti! ovo je prava istina o diskvalifikaciji!

Kurir 13.02.2019
Miljana i Marija Kulić, pošto su noć ranije napustile rijaliti, vratili su su se u Imaginarijum i mlađa Nišlijka je odmah počela da grli i ljubi svog dečka Lazara Čolića Zolu. Naime, u utorak ujutru, stiglo je pismo Velikog šefa koji je… »

Obrt! Taksista prijavio da je našao telo gojka (20), a SAD je uhapšen zbog njegove smrti! Rešeno misteriozno ubistvo…

Kurir 13.02.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru su uhapsili M. V. (1973) iz okoline Apatina, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode u kojoj je poginuo dvadesetogodišnji mladić. Sumnja se da je on, na raskrsnici puteva Sombor – Stapar… »

Promena dresa: Andrijana Avramov pristupila poslaničkoj grupi SNS u Skupštini Srbije

Kurir 13.02.2019
BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je danas da je Andrijana Avramov, koja je bila na izbornoj listi "DJB - Saša Radulović", danas pristupila poslaničkoj grupi SNS-a. Skupština Srbije ranije danas na… »

Ovde se odigrao konačni obračun: Pogledajte mesto gde su specijalci likvidirali serijskog ubicu Edina Gačića (video)

Kurir 13.02.2019
Potraga za serijskim ubicom Edinom Gačićem završena je u utorak. U razmeni vatre sarajevski specijalci ubili su Gačića na širem lokalitetu naselja Lepenice. Reporteri su snimili mesto gde se krio i gde je ubijen. Podsetimo, Edin Gačić ubio je pre… »

Surovi ubica čekao policiju naoružan do zuba: Obmotao se vunom da ga štiti od hladnoće, a oko njega našli gomilu municije…

Kurir 13.02.2019
Policijski službenici i dva tužioca Tužilaštva Kantona Sarajevo završili su uviđaj kasno sinoć u Košćanu u blizini Hadžića gde je nakon višednevne potrage likvidiran ubica Edin Gačić. Bio je izuzetno dobro opremljen i naoružan kada je ušao… »

Nebenzja očitao lekciju nemačkom kolegi u Savetu bezbednosti: Rusi su Berlin zauzimali, a Minsk oslobađali!

Kurir 13.02.2019
Stalni predstavnik Rusije u Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja je tokom rasprave u Savetu bezbednosti UN o četiri godine Minskih sporazuma o Donbasu na primedbu stalnog predstavnika Nemačke Kristofa Hojsgena da je Rusija "zauzela Minsk", podsetio da… »

Poternice za vođama škaljaraca: Crna Gora traži Dedovića i Vukotića zbog pokušaja ubistva!

Kurir 13.02.2019
Za Igorom Dedovićem i Jovanom Vukotićem raspisane su nacionalne poternice zbog sumnje da su u martu 2016. godine, zajedno sa Milićem Minjom Šakovićem, pucali na Vojina Stupara i Miloša Radonjića. Pre šest dana u podgoričkom hotelu "Hilton"… »

Gojkovićeva o mogućim izborima: Nećemo se voditi ličnim, već interesima Srbije

Kurir 13.02.2019
Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka SNS Maja Gojković izjavila je danas da će prilikom odlučivanja o mogućim parlamentarnim izborima preovladati interesi Srbije, a ne lični osećaj dokazivanja da SNS ima podršku građana za politiku koju… »

Princeza se kandidovala za premijera, a SAD se izvinjava: I rođeni brat joj rekao ne!

Kurir 13.02.2019
Tajlandska princeza Ubolratanu Mahidol (68), izvinila se danas javnosti zbog "problema" koje je izazvala svojom kandidaturom za premijera te zemlje na predstojećim izborima. Izborna komisija prethodno je uklonila njeno ime sa zvanične liste kandidata za… »