Izvor: Kurir arhiva vesti 13.02.2019

Erceg uprkos presudi da će na robiju došao do tuđmanovog spomenika! Opet ću u zatvor! On jeste ratni zločinac! To je…

Kurir 13.02.2019
Zoran Erceg, Zagrepčanin koji je osuđen na 15 dana zatvora zato što je na otvaranju spomenika Franji Tuđmanu vikao da je prvi predsednik Hrvatske ratni zločinac, danas je opet došao do tog spomenika iako mu je zabranjeno ga mu prilazi godinu dana… »

Narodna banka: Inflacija ostaje niska i stabilna

Kurir 13.02.2019
BEOGRAD - Narodna banka Srbije (NBS) danas je objavila da će inflacija i nadalje ostati niska i stabilna, u granicama cilja od tri odsto, sa odstupanjem plus ili minus 1,5 odsto. Viceguverner NBS Željko Jović je na prezentaciji februarskog izveštaja o… »

Jelisaveta i teo postali roditelji: Glumica rodila devojčicu, evo koje su joj slavni roditelji ime dali! Biblijsko! (foto)

Kurir 13.02.2019
Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić postali su roditelji, Jelisaveta se porodila u Los Anđelesu oko pet sat po našem vremenu i na svet donela devojčicu. Roditelji su presrećni, a tokom porođaja je sve proteklo u najboljem redu… »

Burno u Španiji: Parlament nije usvojio budžet, vanredni izbori na pomolu

Kurir 13.02.2019
Donji dom španskog parlamenta nije danas usvojio predlog budžeta koji je podnela socijalistička vlada, pošto ga nisu podržale katalonske separatističke stranke, čime su otvorena vrata vanrednim parlamentarnim izborima. Katalonski separatisti su sa… »

Šleperi čekaju satima: Na Horgošu 6, a na Batrovcima 3 sata

Kurir 13.02.2019
BEOGRAD - Teretna vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju 360, a na Batrovcima 180 minuta. Kamioni se na Bogojevu zadržavaju 120 kao i na prelazu Bačka Palanka, dok na Šidu i Kelebiji čekaju po 60 minuta, saopštio je AMSS. Pretežno vedro… »

Dnevnik Ane Frank izbačen iz lektire u Hrvatskoj! Pokrenuta peticija protiv ove skandalozne odluke: Holokaust nije tema koja…

Kurir 13.02.2019
Zbog izbacivanja "Dnevnika Ane Frank" iz hrvatske lektire, na internetu je pokrenuta peticija da se revidira ova nerazumna odluka. "Dnevnik Ane Frank" je nestao s spiska školske lektire. Ne znamo zašto je nestao, ali znamo da je ovo delo izuzetno važno… »

Nedimović potvrdio: U Srbiji nema mandarina sa povećanom količinom pesticida

Kurir 13.02.2019
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da se voće i povrće koje se uvozi u Srbiju kontroliše kontinuirano i da na našem tržištu nema mandarina sa povećanom količinom pesticida. Komentarišući to što je iz Republike Srpske vraćena… »

Vučić: Jutros sam baš razgovarao sa Čepurinom, rekao mi je da i Putin takođe obilazi Rusiju

Kurir 13.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je jutros razgovarao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji ga je obavestio da je i predsednik te zemlje Vladimir Putin, takođe, krenuo da obilazi 12 velikih regionalnih centara u Rusiji… »

Belgija paralisana: Generalni štrajk blokirao celu zemlju! Aerodromi i luke zatvoreni, potpuni kolaps u saobraćaju! (video)

Kurir 13.02.2019
BRISEL - Zbog generalnog štrajka zaposlenih koji traže veće plate u Belgiji je danas paralisan vazdušni, pomorski i železnički saobraćaj, a zatvoreno je i više stotina fabrika. 1 / 7 Foto: AP Belgium flights cancelled on Wednesday amid strike… »

Novi detalji teške saobraćajne nesreće u Makedoniji: Autobus pun putnika sleteo u provaliju, poginulo 13 osoba! (video)

Kurir 13.02.2019
U autobuskoj nesreći kod Skoplja, koja se desila danas posle podne, poginulo je 13 putnika, a veći broj je povređen, izjavio je večeras ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče. On je novinarima rekao da je sedam putnika u autobusu koji se… »