Izvor: Kurir arhiva vesti 13.02.2019

Trebalo je da bude na psihijatriji, ne na slobodi Lukač: Edin Gačić je u Banjaluci bio pod totalnim nadzorom

Kurir 13.02.2019
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je višestruki ubica Edin Gačić tokom boravka u Banjaluci bio pod totalnim nadzorom pripadnika MUP-a i da je verovatno trebalo da bude na psihijatrijskom lečenju, a ne na slobodi… »

Majkama sa četvoro i više dece odmah nacionalna penzija: Ova stranka smatra da država mora da se oduži majkama (anketa)

Kurir 13.02.2019
BEOGRAD - Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da će predložiti izmene zakona kako bi majke četvoro i više dece momentalno ispunile uslov za odlazak u penziju. Kako se navodi u pisanoj izjavi poslanika i predsednika POKS Žike… »

Šokantna ispovest nemačkog vojnika! Nisam se borio za slobodno Kosovo i BiH, išao sam da ubijam Srbe! U suprotnom, sve bi…

Kurir 13.02.2019
Roland Bartecko je služio u Bundesveru, a onda se borio na strani Hrvata u Bosni i kasnije za UČK. Na Kosovu je robijao zbog bombaškog napada na srpsku delegaciju. Za Dojče vele govori o svojoj knjizi „Miris rata“. Da bih mogao da se nazovem… »

Vučić: Minimalac sa 27.000 ide na 30.000

Kurir 13.02.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije najavio je da će ove godine biti još jedno povećanje minimalne cene rada i da će sa sadašnjih 27 doći do 30 hiljada dinara. On je objasnio da je to važno za one koji imaju najniža primanja kao što su radnici na… »

Pompeo na turneji po istočnoj Evropi lobira protiv Rusije i kine: Da se oduprete ruskom i kineskom uticaju!

Kurir 13.02.2019
Američki državni sekretar Majkl Pompeo pozvao se na 30. godišnjicu pada komunizma kako bi ubedio zemlje centralne i istočne Evrope da se odupru kineskom i ruskom uticaju. Govoreći na turneji po Evropi, Pompeo je rekao da Kina i Rusija predstavljaju… »

Pobeglo 78 robijaša iz zatvora: Iskoristili gužvu, pa zbrisali!

Kurir 13.02.2019
Sedamdesetosam zatvorenika iz zatvora u gradu Aken, na jugu Haitija, pobegla su potvrdio je portparol nacionalne policije. Otvorena je istraga da se utvrde tačne okolnosti ovog bekstva zatvorenika. Prema navodima očevidaca, demonstracije protiv… »

Cipras i Zaev nagrađeni: Premijeri Grčke i Makedonije dobitnici nagrade Minhenske bezbednosne konferencije!

Kurir 13.02.2019
Premijeri Grčke i Makedonije, Aleksis Cipras i Zoran Zaev, dobitnici su priznanja Evald fon Klajst za 2019. godinu koje dodeljuje Minhenska bezbednosna konferencija za izvanredan doprinos miru i rešavanju sukoba. Nagrada im se dodeljuje kao priznanje za… »

Netanijahu očekuje pomoć arapa: Naš zajednički interes je rat sa Iranom (video)

Kurir 13.02.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da planira da sarađuje sa arpaskim zemljama na konferenciji o Bliskom istoku u Varšavi, koja se održava pod pokroviteljstvom SAD, kako bi se fokusirali na "zajednički interes rata sa Iranom"… »

Marinković hitno odvezen u Urgentni! Slomljeno mu rebro, izbijeni zubi... Posle brutalnog pesničenja u rijalitiju reagovala…

Kurir 13.02.2019
Ivan Marinković i Baki B3 žestoko su se obračunali usred vile "Parova". Tom prilikom, Marinković je završio s povredama zbog kojih je hitno prevezen u Urgentni centar. Dežurni lekari su ustanovili da bivši suprug Goce Tržan ima nekoliko izbijenih… »

Jelena Kostov prvi put pokazala sina: Probala bih rečima da opišem ovu ljubav, ali te reči ne postoje! (foto)

Kurir 13.02.2019
Jelena Kostov proslavila je sinu drugi rođendan, a ona je od onih javnih ličnosti koja taj deo privatnog života čuva daleko od javnosti. Međutim, rođendanska proslava bila je dobar razlog da konačno objavi fotografiju sa Milijom, a ovo je naišlo… »