Hoće li mu se ispuniti želja? Modrić se nada novom ugovoru sa Realom nakon finala Lige šampiona - sada je uprava kluba na potezu!

Kurir pre 30 dana
Hoće li mu se ispuniti želja? Modrić se nada novom ugovoru sa Realom nakon finala Lige šampiona - sada je uprava kluba na…

Kapetan hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić se nada da će produžiti ugovora sa Real Madridom nakon finala Lige šampiona, u kom se Madriđani u subotu sastaju sa Borusijom Dortmund."Nadam se da će se to dogoditi", izjavio je 38-godišnji Modrić u intervjuu španskoj radio stanici COPE, prenosi HINA.

Modriću, koji od leta 2012. igra za Real Madrid, ugovor ističe za mesec dana. "Ne mogu ništa reći. Sada je finale Lige šampiona pa moramo biti fokusirani. Ostalo će se znati kada bude vreme", rekao je Modrić. Španski prvak Real Madrid igraće u subotu u Londonu protiv Borusije Dortmund, petoplasirane ekipe nemačkog prvenstva. "Jedva čekam tu utakmicu. Pripremam se za nju kao da ću igrati. Ne budem li igrao od početka, ući ću kasnije", objasnio je hrvatski vezista.

Pročitajte još

Ključne reči

Najnovije vesti »