Политика архива вести 11.01.2016

РОГОЗИН ПОСЕТИО ШЕШЕЉА: Погледајте шта је Војвода поклонио руском вицепремијеру! (ФОТО)

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Након састанака са челницима Републике Србије – председником Владе Александром Вучићем и председником Томиславом Николићем, потпредседник Владе Руске Федерације Дмитриј Олегович Рогозин одржао је састанак са… »

Покрет Доста је било: Нови притисци на медије

Актер 11.01.2016
Покрет "Доста је било" је данас саопштио да је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавама и поступцима показао да ће власт извршити још јаче притиске на независне медије и да је јавно демонстрирао да прати… »

Медији су створили слику о трци у наоружању

РТВ 11.01.2016
БЕОГРАД - Медији су створили слику о трци у наоружању Србије и Хрватске, и ова мини вербална трка у наоружању је дело премијера Александра Вучића, па то због чега је одлучио да манипулише јавним мњењем може да се… »

Захлађење: Погоршани односи Србије са суседима

Блиц 11.01.2016
Превирања у суседним државама, али и прилике на међународном плану одговорни су за најновију кризу у односима Србије са комшијама из региона. Овако саговорници „Блица“ виде разлоге интензивирања напетости у односима наше… »

Нова рунда дијалога крајем јануара

Ало 11.01.2016
Нова рунда дијалога на високом нивоу Београд-Приштина ће се одржати крајем јануара, изјавила је данас агенцији Бета Маја Коцијанчич, портпаролка високе представнице Европске уније Федерике Могерини. Маја Коцијанчич је то… »

Костић: Хитно процесуирати изгреднике

Нови магазин 11.01.2016
Председник општине Грачаница Владета Костић најоштрије је осудио скрнављење цркве Светог Димитрија у Сушици и затражио од надлежних органа да хитно нађу починиоце напада на имовину Српске православне цркве. "Није први… »

Стефановић: Све се одвија као што сам најавио

Ало 11.01.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да је надлежним органима дао изјаву поводом кривичне пријаве која је против њега подигнута због наводног полицијског праћења новинарке једног листа, оценивши… »

Додик наставља да дели српски народ у РС

Актер 11.01.2016
Уместо да буде ујединитељ и да ради у интересу јачања РС, онако како налаже Устав, Милорад Додик наставља да дели српски народ и РС", наведено је у саопштењу СЗП. Савез за промене данас је најоштије осудио, како је… »

Ружић и Вулин се завадили због Зорице!

Ало 11.01.2016
Александра Вулина по свему жестоко је погодила изјава Бранка Ружића да би Зорица Брунцлик, коју је он вратио у политичке воде, могла да замени министра културе Ивана Тасовца. Министар за рад, запошљавање и социјалну… »

ТАДИЋ: Боље је било кад сам ја владао

Правда 11.01.2016
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић изјавио је да су у Србији деградирани демократски стандарди и да је слободан демократски простор од 2012. године „драматично смањен“, што сужавањем медијских слобода… »