Извор: Ало архива вести 12.03.2016

Маци севнуло голо међуножје (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Босанска старлета Маца Дискреција уживала је синоћ седећи у крилу код Владимира Томовића и то огрнута пешкиром. Она се мазно врпољила и увијала у крилу кршног Црногорца који је држао руку на њеној задњици, све док није… »

Филип мазио Мају (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Филипа Ђукића изгледа нико неће скинути са трона главног заводника. Он је синоћ лежао поред Маје Милошевић коју је чешкао по руци. Међутим, то није могао да ради у миру јер се појавила љубоморна Цеца, са којом се… »

Бака упала у реку и утопила се

Ало 12.03.2016
Нишлијка С.Ђ. (88) удавила се у Нишави јутрос око 7 часова након што је упала у реку код Грчког конзулата под још неутврђеним околностима. Беживотно тело старице извукли су у 7.30 часова код Медошевачког моста… »

Србија тражи овог хероја! (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Мајка једног малишана, ког су опљачкали на улици трага за херојем који је спасао њено дете. Сања Ласић трага за Јованом са Новог Београда који је појурио за лоповима који су напали њеног сина. Сања је на свом Фејсбук… »

Гага рекао Бати да ће отићи пре њега!

Ало 12.03.2016
Драган Николић био је добар пријатељ са Батом Живојиновићем. Драган Николић преминуо је јуче након дуге и тешке болести, а вест о његовом одласку потресла је цео регион. Међу њима је и Бата који је изјавио за наш лист… »

Вулин: Мигранти не прелазе нашу границу

Ало 12.03.2016
Прилив миграната у Србију је заустављен, изјавио је данас министар Александар Вулин и истакао да Србија у време избегличке кризе мора да води рачуна о себи, а не да решава велике светске проблеме. "Нико не прелази границе… »

Србија добила још једну странку

Ало 12.03.2016
У Србији је основана још једна политичка странка и сада их има укупно 108. У Регистар политичких странка као 108. странка у Србији уписана је Јединствена руска странка као странка националне мањине, објављено је у последњем… »

Ноле: Шарапова мора да сноси последице!

Ало 12.03.2016
Први тенисер света Новак Ђоковић поновио је да му је жао што је Марија Шарапова пала на допинг тесту, али и истакао да мора да сноси последице. "Надам се да ће превазићи ову ситуацију на најбољи начин. Марија је показала… »

Покушали да запале кабинет Јахјаге

Ало 12.03.2016
У делу зграде Супштине Косова, у коме се налази кабинет председнице Косова Антифете Јахјаге, сломљен је прозор и бачен молотовљев коктел, јавили су данас приштински медији. Полиција и кабинет председнице још се нису огласили… »

Лубица хтели да сместе у лудницу

Ало 12.03.2016
Андреас Лубиц, копилот који је намерно срушио авион компаније "Џерманвингс" за 150 путника, требало је да буде хоспитализован у психијатријској установи две седмице пре несрећа. Лекари су копилоту авиона немачке компаније… »