Хроника архива вести 14.04.2016

Последњи чин убиства певачице - уклањање леша: Зашто је Јеленино тело бачено у оближњи канал

Србија данас 14.04.2016
"Звезду Гранда" Јелену Марјановићнаводно је убила њој блиска особа, показала је полицијска истрага. Несрећна певачица највероватније је, не слутећи шта јој се спрема, кренула да се поздрави са убицом, али ју је он напао… »

Последњи заједнички видео: Иза снимка стоји породица?!

Курир 14.04.2016
Последњи снимак на коме Јелена Марјановић пева свом супругу Зорану изазвао је велику пажњу јавности. Наиме, Зоран је на приватној слави затражио песму "Морем плови", а она је радо почела да пева. Пошто га је погодило њено… »

Који доктор је крив за смрт Јелице Радовић

Политика 14.04.2016
„Смрт Јелице Радовић је трагедија која је уништила живот њене породице, али, верујте, и живот моје уже и шире породице. Тридесет година сам хирург. Желим да се утврди од чега је Јелица умрла и каква је моја улога у… »

Више деле наногице него што шаљу у затвор

Б92 14.04.2016
Наногице, као алтернативно средство издржавања затворских казни у кућном притвору, уз електронски надзор, све су чешћи вид кажњавања. Ипак, нису позната мерила којима се суд води када оптуженима за убиство додељује… »

Сведоци нису видели несрећу: Настављено суђење сину Жељка Митровића

Србија данас 14.04.2016
У Првом основном суду саслушањем сведока настављено је суђење Александру Митровићу (20), сину власника ТВ "Пинк" Жељка Митровића због усмрћивања Андрее Бојанић (17). На данашњем рочишту испитана су три непосредна… »

Инспектори однели тепих из Јеленине куће (ФОТО)

Ало 14.04.2016
Полиција и радници предузећа Србија Шуме тренутно исушују канал у ком је пре скоро две недеље пронађено тело убијене певачице Јелене Крсмановић у борчанском насељу Црвенка. На лицу места су радници Србија Шуме који… »

Гром запалио кућу у Калуђерици

Ало 14.04.2016
У београдском насељу Калуђерица, данас нешто после поднева, запалила се кућа у коју је ударио гром. Данас током снажне грмљавине у Београду око 12.30 настрадала је и једна кућа у Улици Бошка Бухе насељу Калуђерица - гром… »

Београђанка избола мужа ножем

Ало 14.04.2016
Ухапшена се терети да је, након краће свађе, ножем нанела тешке телесне повреде невенчаном супругу. Полиција је ухапсила Београђанку (31) због сумње да је починила кривично дело насиље у породици. Она се терети да је… »

"Шта сте нам ово урадили?!"

Ало 14.04.2016
Владимир Марјановић, отац супруга убијене певачице, био је данас у породичној кући коју је полиција претресала. Како смо раније писали, инспектори су отишли са тепихом, кожном јакном и кесом пуном разних доказа, а Владимир… »

Јеленина мајка опет саслушана: Дала изјаву о ћеркином браку и на кога сумња да је убица

Курир 14.04.2016
Зорица Крсмановић, мајка убијене Јелене, јуче је поново саслушана у полицији у вези убиства њене ћерке. - Зорица је дала изјаву у својству грађанина. Одговарала је на питања да ли јој се ћерка пред смрт жалила на проблеме… »