Хроника архива вести 14.04.2016

Бизарно откриће: Јелена исечена са породичних фотографија?!

Курир 14.04.2016
БЕОГРАД - На неким фотографијама које су пронађене у породици, убијена певачице Јелена Марјановић је или исечена, или поцепана, открива Курир. Наш извор из истраге открива још један бизаран детаљ: "На фотографијама које смо… »

Пљачка у нс: Жени скинули ланчић са врата, ухапшени док су бежали таксијем

Курир 14.04.2016
НОВИ САД - Двадесетогодишњаци С. В. и В. В. из Новог Сада, ухапшени су због више кривичних дела. Они су ухапшени убрзо пошто су, како се сумња, отргли Новосађанки ланчић са врата. Полиција их је пронашла у таксију… »

Мистерија: Шта се налази у кесама које је полиција однела из куће убијене певачице!

Србија данас 14.04.2016
Више инспектора је неколико сати претресало кућу Зорана Марјановића. Они су детаљно претражили двориште и шупу, чак су се попели на терасе и кров. Форензичари су усликали неколико фотографија испред капије и у дворишту… »

Мајка убијене певачице опет саслушана: Дала изјаву о ћеркином браку и на кога сумња да је убица

Србија данас 14.04.2016
Зорица Крсмановић, мајка убијене Јелене, јуче је поново саслушана у полицији у вези убиства њене ћерке. - Зорица је дала изјаву у својству грађанина. Одговарала је на питања да ли јој се ћерка пред смрт жалила на проблеме… »

Јеленина мајка поново саслушана у полицији: Питали је за ћеркин брак и на кога сумња!

Телеграф 14.04.2016
Зорица, иначе, свакодневно долази у кућу Марјановића, да обиђе унуку Јану. Зорица Крсмановић, мајка убијене Јелене, јуче је поново саслушана у полицији у вези убиства њене ћерке. БЕСАН И ОГОРЧЕН ЗОРАНОВ ОТАЦ: Однели су… »

Истрага не престаје: Из куће Марјановића однет тепих!

Србија данас 14.04.2016
Форензичари у кући Марјановића. Испред породичне куће Марјановића у Борчи, такође, се тренутно налази велики број форензичара и инспектора. Они су у кући породице Марјановић, где највероватније врше претрес. Једна од… »

Јеленин свекар огорчен: Убица слободно шета са чекићем!

Србија данас 14.04.2016
Испред породичне куће Марјановића после претреса форензичара и инспектора, тренутно је мирно, а у једном тренутку Владимир Марјановић је дошао да препаркира кола. Он новинарима није желео да открије шта је полиција изнела… »

Шта је у црној кеси коју су полицајци изнели из куће мужа Јелене Марјановић? (видео)

Телеграф 14.04.2016
Припадници полиције су виђени како излазе на све терасе куће Марјановића. Како сазнајемо, из куће су изнели један тепих и неколико кеса и убацили их у полицијски ауто. Стара екипа форензичара отишла је из куће Зорана… »

Стеже се обруч осумњичених за паљење аутомобила полицијском инспектору

Блиц 14.04.2016
Због сумње да је пружио помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дела, полиција у Прокупљу је ухапсила М.Ш. (25) из Прокупља коме је након саслушања судија за предходни поступак одредио притвор до 30 дана. М.Ш. је… »

Полемике Саво Штрбац: Монструми из Керестинеца

Вечерње новости 14.04.2016
Истог дана када ја Хаг објавио пресуду Караџићу, Жупанијски суд у Загребу објавио је пресуду петорици хрватских војних полицајаца оптужених за мучење и сексуално злостављање српских заробљеника и цивила. ИСТОГ дана када… »